Cabron și JO lansează single-ul „La Mal”, primul hit al anului 2023

CoolNews, Muzică
share

După colaborarea anului 2022 cu Theo Rose pentru „Fructul interzis”, piesă care a strâns aproape 20 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 1,5 milioane de streams pe Spotify, Cabron se pregătește pentru un nou hit.

„La Mal”, noul single semnat Cabron, este un featuring cu JO, piesă care te va purta printr-un carousel de emoții și va rămâne în mintea și playlist-ul tău pentru mult timp. Cei doi artiști nu sunt la prima colaborare. În 2018 au lansat împreună „Cu inima”, piesă care a făcut valuri în industria muzicală și este în continuare ascultată de fani. „Cu inima” are nu mai puțin de 42 de milioane de views pe YouTube.

„La Mal” este scenariul unei povești tipice de dragoste, care nu este niciodată liniară. De multe ori, avem tendința să ne pierdem pe drum, să alegem și căi greșite, chiar dacă inima ne spune altceva. Flow-ul inconfundabil al lui Cabron combinat cu vocea puternică și caldă a lui JO creează o piesă memorabilă.

Single-ul a fost scris în studiourile HaHaHa Production și este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music. La piesă au lucrat Alexandru Minculescu (Cabron), Florin Boka (Feenom), Cally Roda, Ana Maria-Stancu și Răzvan Sofronescu.

Articole similare

JUNO continuă să scrie povestea AFRODISIAC cu un nou capitol: „Nimeni nu ne poate despărți” cu JO...

Albumul „AFRODISIAC”, care a strâns până acum piesele „Sufletul meu” și „69” feat. Raluka, se îmbogă...

VIDEO JO aduce „Aripi” ÎN PREMIERĂ la Virgin Radio Romania Breakfast

După ce a cucerit topurile muzicale alături de Cabron cu hitul „La Mal”, JO aduce în playlist-uri pr...

Smiley a cântat alături de Gina Pistol pe scena de la Sala Polivalentă! Peste 5000 de spectatori car...

Peste 5000 de spectatori care au cântat, au dansat și au trăit mai bine de 2 ore alături de Smiley, ...