Buze frumoase iarna (P)

CoolNews
share

La baza unor buze frumoase şi atrăgătoare nu stă doar un ruj bun şi o culoare potrivită, ci şi o îngrijire pe masură. Iar în timpul iernii creşte atenţia pe care femeile o acordă pielii în general şi a buzelor în mod special. Iată câteva remedii naturale pentru a avea buze îngrijite ce abia aşteaptă să fie…rujate.

Mierea de albine – un produs minune, atât în alimentaţie, cât şi în cosmetică. Pentru hidratare şi hrănire, se poate aplica pe buze un strat subţire de miere (opţional – amestecată cu ulei de măsline). Dupa jumătate de oră deja se simt şi se văd efectele – buzele nu vor mai fi crăpate, ci moi şi catifelate.

Uleiul de măsline – bogat în Vitamina E şi antioxidanţi, extrem de hrănitor. Se poate aplica simplu pe buze sau combinat cu un sfert de banană coaptă pasată – acest amestec se lasă să acţioneze o jumătate de oră, după care se clăteşte cu apă caldă.

Balsamurile/unguentele care se găsesc în magazinele naturiste sunt un remediu excelent pentru buze uscate, iar elementele pe care le conţin (gălbenele, cătină, aloe, propolis etc) vor avea un rol foarte important în aspectul sănătos şi hidratat al buzelor oricărei femei.

Buzele sănătoase merită puse în evidenţă cu un ruj special! Încearcă noul ruj Mark.Epic de la Avon, în 17 nuanţe uimitoare. Mai multă culoare pe buzele tale!

Articole similare

Arad: Supărată că a fost părăsită, o femeie a scris mesaje cu rujul pe mașina fostului iubit (AUDIO)...

Rănită în dragoste, femeia i-a scris mai multe mesaje fostului iubit, cu rujul, pe mașină:  "Eşti un...

A fost lansat primul ruj pentru bărbați

Îngrijirea personală a ajuns la un alt nivel în România! Un producător englez a adus în țară prim...

Nuanțele de ruj preferate de vedete (P)

Vedetele de la Hollywood sunt o sursă de inspiraţie pentru fanii din toată lumea, atât în ceea ce pr...