Bumblebee, eroul Transformers vine la Virgin Radio Romania. DJ Bumblebee anunță lansarea în decembrie a noului film din seria Transformers (P)

Celebrități, CoolNews
share

Cel mai carismatic Autobot, Bumblebee, se întoarce pe ecrane într-un nou film din seria Transformers. Premiera filmului care îi poartă numele va avea loc în România în luna decembrie.

Până la apariția pe marile ecrane, Autobotul hazliu vine mâine dimineață în studioul Virgin Radio pentru o rundă de DJ-ială și un concurs cu premii.

Filmul îl va avea în prim plan pe Bumblebee și invită fanii intr-o călătorie în timp, care va dezvălui povestea eroului, încă de la începutul ei. Acțiunea are loc într-un oraș din California, în 1987. Hailee Steinfeld joacă rolul unei tinere de 18 ani, care descoperă o mașină veche, iar pe măsură ce o repară își dă seama că este mai mult decât un simplu vehicul.

Pentru a sărbători o nouă aventură Transformers, Bumblebee le-a pregătit fanilor o campanie națională în care pot câștiga: 10 console Playstation 4, jocuri TRA, boxe și sute de alte premii inspirate de universul Transformers.

Până pe 10 decembrie, participanții trebuie să inscrie pe www.eroitransformers.ro codurile inscripționate pe produsele participante la campanie.

În plus, pentru o experiență senzorială inediată, fanii Bumblebee sunt invitați să viziteze Camera Transformers din Museum of Senses, AFI Cotroceni.

Mâine dimineață, îl așteptăm pe DJ Bumblebee în studioul Virgin Radio Romania. Promite să facă atmosferă la matinal, alături de Bogdan, Shurubel și Ionuț, și să îi ofere celui mai inspirat ascultător un premiu inedit, la fel ca noua aventură Transformers.  Ne auzim dimineață la radio și continuăm distracția pe Facebook!

Articole similare

Justin Bieber nu se întâlnește cu Hailee Steinfeld

După ce Justin Bieber și Hailee Steinfeld au fost văzuți zilele trecute împreună la Met Gala din New...

Machine Gun Kelly și Hailee Steinfeld colaborează pentru "At my best"

Machine Gun Kelly și Hailee Steinfeld au lansat videoclipul "At my best". Este prima lor colaborare ...

Piese dedicate femeilor!

Astăzi este Ziua Femeilor de pretutindeni! La mulți ani! De-a lungul timpului, artiștii au avut c...