„Bug a Boo” – demascând iluzia glamour-ului cu Minelli

CoolNews, Muzică
share

„Bug a Boo”, cea mai nouă piesă semnată Minelli, se dezvăluie ca un imn electrizant care denunță fără teamă impostorii care îți risipesc timpul cu gesturi goale. Mândrindu-se cu ritmuri contagioase și un ritm irezistibil, această piesă captivează fără efort, determinându-te să cânți în gura mare versurile ei și să atingi ringul de dans într-un timp record.

Versurile pătrunzătoare scrise de Minelli și aduse la viață de producția lui Viky Red, îi confruntă pe cei care își arată sprijinul doar atunci când le convine lor. Energia piesei este palpabilă, atrăgându-te cu tempoul pulsant și mesajul său încurajator.

Cu fiecare ascultare, ești încurajat să scapi de indivizii nesinceri care nu îți doresc binele. „Bug a Boo” se dezvăluie ca un imn emblematic pentru oricine este sătul să navigheze prin fațade false și gata să îmbrățișeze cu toată inima autenticitatea lor.

În videoclipul muzical glamorous pentru „Bug a Boo”, regizat de Quba, cu DOP – David Mogan, suntem martorii lui Minelli, care navighează printr-o petrecere fastuoasă cu încredere, în ciuda reticenței sale de a fi acolo. Înconjurată de opulență, ea respinge cu grație interacțiunile superficiale, în timp ce oferă o performanță captivantă. În cele din urmă, videoclipul celebrează autenticitatea și rezistența ei, subliniind importanța de a rămâne adevărat în fața presiunilor sociale.

Minelli este una dintre cele mai de succes artiste și compozitoare din Europa de Est, având la activ numeroase hituri atât pentru ea, cât și pentru alți artiști de succes. Ultimul său album „Silver & Gold – Chapter II” a ajuns în unele dintre cele mai mari playlist-uri de pe Spotify și Apple Music, atrăgând audiențe din întreaga Europă. „Silver & Gold” a fost larg aclamat la nivel mondial, acumulând peste 30 de milioane de ascultări pe Spotify.

Articole similare

Molella x Gamuel Sori x Minelli - “Let's Dance (Volare)”: experiența electrizantă care te va face să...

"Let's Dance (Volare)" colaborarea dintre Molella, Gamuel Sori și Minelli este un imn electronic mol...

Minelli se întoarce la versurile în limba română și lansează “picpocpac”

Minelli e româncă? Da, e artista aceea care cucerește scenele internaționale, acel songwriter de suc...

Minelli lansează un nou single: „No Tears”

“No Tears”, cel mai fresh single semnat Minelli, este o piesă dance antrenantă, care te va învălui î...