Bromania și Killa Fonic ca în Teambuilding la Tic Talk de vară cu Oana Tache

Celebrități, CoolNews
share

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio sau prin telefon pe frecvența distracției, Oana Tache îți aduce din 1 August, Tic Talk de Vară!

Killa Fonic și Bromania au venit astăzi în studioul Virgin Radio Romania la Tic Talk de vară cu Oana Tache. Dacă Bro urmează să lanseze o suuuuper comedie, Killa tocmai a lansat o suuuuuper piesă care face parte din coloana sonoră. Awesome combo, right??

După colaborări de succes cu Smiley, Carla’s Dreams sau Delia, dar și cu cele mai mari nume din lumea trap, Killa Fonic revine cu o un nou featuring, alături de RAVA. Cei doi artiști le aduc fanilor piesa „Brasileira”,  primul single de pe soundtrack-ul oficial al filmului „TEAMBUILDING”, ce va fi lansat pe 30 septembrie. Noua producție cinematografică reunește nume celebre precum: Șerban Pavlu, Bromania, Micutzu, Adrian Nicolae sau Anca Dinicu, iar regia a fost realizată de Alex Coteț, BRomania și Micutzu.

„<<Brasileira>> e despre petrecerile alea nebune unde toată lumea se distrează, dar a doua zi nu mai vrea nimeni să vorbească despre ce s-a întâmplat. Un fel de <<what happens in Vegas, stays in Vegas>>. Vă doresc doar petreceri dintr-astea!”, declară Killa Fonic.

Piesa a fost scrisă și compusă de către Killa Fonic alături de RAVA și Mihai Alexandru Bogdan (Quick), iar producția finală a fost realizată de către Quick. Videoclipul piesei a fost regizat de Matei Dima, cu David Mogan DOP, și a fost produs de Loops Production. Videoclipul a fost inspirat de tematica filmului, fiind prezente și câteva din personajele „TEAMBUILDING”.

„Mă bucur că am putut să colaborez alături de mulți prieteni din industrie pentru producția filmului <<Teambuilding>>. Am râs mult la filmări, ne-am distrat, dar am și muncit. Iar rezultatul final sper să fie pe placut vostru. Cât despre <<Brasileira>>, ascultați, dansați, simțiți-vă bine și, la final, repetați tot procesul de mai sus” ne spune BRomania.

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Killa Fonic deschide subiectul banilor în “Hola ATM”

În "Hola ATM", Killa Fonic pune banii sub lupă într-un mod super autentic. Flow-ul lui te trage ca u...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...