Confidenţialitate

Britney Spears rămâne fără manager

Celebrități, CoolNews
share

Britney Spears rămâne fără manager, în plin scandal legat de tensiunile cu tatăl ei și procesul legat de tutelă. Despărțirea nu este neapărat o surpriză. Timp de 25 de ani, Larry Rudolph a fost managerul cântărețeiBritney Spears, dar în ultimii ani cei doi nici măcar nu au mai comunicat.

”Astăzi am devenit conștient de faptul că Britney își dorește să se retragă din industrie”, a notat Larry Rudolph într-o scrisoare adresată lui Jamie Spears și avocatului Jodi Montgomery.

Britney Spears a luat o pauză de la muzică din 2018. Câștigătoare a premiului Grammy (2005, Best Dance Recording: Britney Spears – „Toxic“) și a 2 premii Emmy, Britney Spears a cunoscut succesul la o vârstă fragedă. A avut prima apariție televizată pe când avea 11 ani, în cadrul emisiunii „Star Search”. A jucat apoi în cadrul serialului de televiziune „The New Mickey Mouse Club” al Disney Channel, unde a făcut echipă cu Christina Aguilera și Justin Timberlake. În 1997, Britney Spears a semnat un contract casa de discuri Jive, alături de care și-a lansat și albumul de debut, ”Baby One More Time”. Succesul a fost instant și albumul a debutat pe prima poziție în Billboard 200, ajungând să fie cel mai bine vândut album de către un adolescent.

Articole similare

Britney vs Spears - Un nou documentar despre viața artistei

Lumea o cunoaște pe Britney Spears: interpret, artist, idol. Dar în ultimii ani, numele ei a fost le...

Britney Spears spune că nu va mai cânta până nu se eliberează de sub tutela tatălui

Britney Spears spune că nu va mai cânta atâta vreme cât tatăl ei îi controlează cariera, ca parte di...

Britney Spears a obţinut permisiunea de a-şi angaja propriul avocat

Britney Spears, care solicită de anul trecut scoaterea de sub tutela tatălui, a obţinut permisiunea ...