BREAKING: Sărut pasional la Eurovision între reprezentantul Israelului și WRS, reprezentatul României

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Se pare că atmosfera devine din ce în ce mai fierbinte la Eurovision, iar delegația României se integrează excelent! Ieri seară, chiar pe covorul turcoaz, reprezentantul Israelului din acest an, Michael Ben David, i-a furat un sărut lui WRS, reprezentatul României.

sursa video: Facebook

Cei doi par să nu fie la prima întâlnire și nici la primul sărut. „Mi-ai furat sărutul! Din nou!”, a strigat WRS după ce Michael Ben David a plecat.

Dincolo de toate aceste mici picanterii, delegația României și WRS, în special, par să se descurce foarte bine la Eurovision!

Show-ul României, peste 200 de mii de vizualizări pe canalul oficial Eurovision, la a doua repetiție! 

wrs a impresionat din nou audiența la a doua repetitie oficială pe scena torineză a Eurovision Song Contest. Alături de echipa de dansatori şi de backing vocalist-ul care îl susţine din „umbră”, reprezentantul României a zguduit Arena Pala Olimpico pe ritmurile „Llamame” .

https://www.youtube.com/watch?v=WeGSbG-Vpws

Jurnaliștii acreditați au avut acces la această sesiune de repetiţii şi au reacționat foarte bine la show-ul piesei noastre, wrs fiind lăudat pentru emoţia şi energiile degajate la momentul României. Prestația reprezentantului nostru a strâns peste 200 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Eurovision Song Contest, fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale zilei.

Am primit o mulțime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja peste 200 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat wrs, la finalul zilei.

Articole similare

Câștigătorul Eurovision 2024 militează pentru „al treilea gen”. Ce mesaj le-a transmis fanilor...

Cântărețul elvețian Nemo a fost întâmpinat cu mare entuziasm de peste 100 de fani pe Aeroportul din ...

Eurovision 2024: Au fost selectate primele 10 ţări finaliste. Moldova nu s-a calificat

În urma primei semifinale a prestigiosului concurs muzical Eurovision, care a avut loc marți seara l...

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”, prin care va reprezenta Marea Britanie la Eurovision

Olly Alexander a lansat piesa “DIZZY”, prin care va reprezenta Marea Britanie la legendarul Eurovisi...