Confidenţialitate

BREAKING: Sărut pasional la Eurovision între reprezentantul Israelului și WRS, reprezentatul României

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Se pare că atmosfera devine din ce în ce mai fierbinte la Eurovision, iar delegația României se integrează excelent! Ieri seară, chiar pe covorul turcoaz, reprezentantul Israelului din acest an, Michael Ben David, i-a furat un sărut lui WRS, reprezentatul României.

sursa video: Facebook

Cei doi par să nu fie la prima întâlnire și nici la primul sărut. „Mi-ai furat sărutul! Din nou!”, a strigat WRS după ce Michael Ben David a plecat.

Dincolo de toate aceste mici picanterii, delegația României și WRS, în special, par să se descurce foarte bine la Eurovision!

Show-ul României, peste 200 de mii de vizualizări pe canalul oficial Eurovision, la a doua repetiție! 

wrs a impresionat din nou audiența la a doua repetitie oficială pe scena torineză a Eurovision Song Contest. Alături de echipa de dansatori şi de backing vocalist-ul care îl susţine din „umbră”, reprezentantul României a zguduit Arena Pala Olimpico pe ritmurile „Llamame” .

https://www.youtube.com/watch?v=WeGSbG-Vpws

Jurnaliștii acreditați au avut acces la această sesiune de repetiţii şi au reacționat foarte bine la show-ul piesei noastre, wrs fiind lăudat pentru emoţia şi energiile degajate la momentul României. Prestația reprezentantului nostru a strâns peste 200 de mii de vizualizări pe canalul de Youtube al Eurovision Song Contest, fiind unul dintre cele mai apreciate momente ale zilei.

Am primit o mulțime de mesaje pozitive din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja peste 200 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs”, a declarat wrs, la finalul zilei.

Articole similare

Decizie EBU: Ucraina nu va organiza Eurovision 2023. Marea Britanie ar putea găzdui ediția de anul u...

Concursul Eurovision 2023 nu va fi găzduit de Ucraina, țara care a câștigat ediția de anul acesta, a...

Kalush Orchestra a obținut 900.000 de dolari pentru trofeul de la Eurovision. Banii vor finanța achi...

Trupa ucraineană Kalush Orchestra a vândut la licitaţie trofeul Eurovision, recent câștigat, scrie e...

Gina Felea reacționează la piesele de la Eurovision 2022 | Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...