Confidenţialitate

[BREAKFAST] Vrei să vezi o listă cu toți oamenii cărora le-ai trimis cereri de prietenie și nu le-au acceptat? Vezi aici cum poți ajunge la ea

CoolNews, NEWS
share

Lista „respinge” dezvăluie toate persoanele cărora le-ați trimis cereri de prietenie. Dar îi arată doar pe cei care nu v-au acceptat cererea. Este ușor să uiți cui i-ai trimis cereri de prietenie de-a lungul anilor. Și probabil că uiți de majoritatea solicitărilor după câteva zile.

Acum vă puteți conecta la Facebook și puteți vedea toate solicitările dvs. fără răspuns. Este posibil ca „nemicul” să nu folosească prea mult Facebook. Dar s-ar putea ca ei să te fi respins în liniște dintr-un motiv necunoscut. Din fericire, este posibil să anulați aceste solicitări ignorate de mult timp, astfel încât să vă puteți recupera demnitatea.

 

CUM FACETI ASTA? VA SPUNEM IMEDIAT 

Accesați aplicația dvs. Facebook și apoi intrați în meniu. Acum accesați „Prieteni” și atingeți „Vedeți tot” în dreapta sus. Aruncați o privire la solicitările dvs. de prietenie în așteptare (acestea sunt cele la care trebuie să răspundeți!). Apoi faceți clic pe cele trei puncte și veți primi o fereastră pop-up care spune View Sent Requests.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Găsirea pisicii dispărute: Cum a fost folosit Tinder într-o misiune neobișnuită de căuta...

Erin Johansen a creat „profiluri de întâlnire” pentru pisica ei Ruby pe Tinder, dar și pe site-ul sp...

[BREAKFAST] Un criminal a fost prins după ce un papagal i-a repetat constant numele

Criminalul și complicele său au fost identificați și arestați cu ajutorul unui papagal de companie, ...

[BREAKFAST] Un stat american cere consimțământul parental pentru folosirea rețelelor de socializare ...

Statul american Utah a adoptat joi o legislaţie care solicită reţelelor de socializare, precum TikTo...