[BREAKFAST] Vila lui Silvio Berlusconi de lângă Milano ar putea deveni muzeu. Ce opere de artă sunt expuse în cele 70 de camere

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Vila lui Silvio Berlusconi de lângă Milano ar putea deveni muzeu. Ce opere de artă sunt expuse în cele 70 de camere care au cunoscut petrecerile „bunga bunga”.

Vila situată în apropiere de Milano care a aparținut politicianului italian Silvio Berlusconi ar putea fi transformată într-un muzeu dedicat celui care a fost de trei ori prim-ministru al Italiei.

Berlusconi, care a murit în iunie la vârsta de 86 de ani, a cumpărat Villa San Martino, reședința sa principală, la începutul anilor ’70. Aici, miliardarul a găzduit întâlniri intime de afaceri și politice, precum și unele dintre faimoasele sale petreceri cu buru buru care se numeau „bunga bunga”. Se așteaptă ca testamentul lui Berlusconi să fie citit săptămâna viitoare. O sursă din cadrul partidului Forza Italia al politicianului a confirmat informațiile potrivit cărora Villa San Martino, situată în Arcore, în nordul Italiei, ar putea fi transformată în muzeu, adăugând că, în acest moment, este vorba despre „o idee generală” care este discutată de rudele lui Berlusconi.

De asemenea, în vilă se află – cel mai probabil într-o baie – documentul „Contractul cu italienii” pe care l-a semnat la televiziunea națională și în care promitea să reducă taxele, să creeze locuri de muncă și să construiască infrastructură, înainte de alegerile parlamentare victorioase din 2001.

Biblioteca are peste 10.000 de cărți, inclusiv biografii ale lui Winston Churchill și Margaret Thatcher, în timp ce biroul lui Berlusconi este împodobit cu cadouri primite de la lideri mondiali, inclusiv de la regretata regină Elisabeta a II-a și de la prietenul acestuia, Muammar Gaddafi.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...