[BREAKFAST] VIDEO Povestea femeii care a dormit 32 de ani. Nici medicii nu au reușit să o trezească

CoolNews, NEWS
share

Karolina Olsson, din Suedia, s-a născut pe 29 octombrie 1861. Povestea ei a devenit cunoscută în întreaga lume datorită faptului că a dormit timp de 32 de ani. Așa a primit și porecla de „Frumoasa adormită”.

Totul a început pe 18 februarie 1876. În acea zi, fata a căzut în timp ce traversa un râu înghețat, în timp ce se întoarcea de la școală. Deși o persoană care a văzut întâmplarea a spus că Olsson aproape s-a înecat, ea a reușit să se întoarcă acasă cu o durere de dinți îngrozitoare și cu răni pe față. Seara, Karolina a adormit, însă în următoarea dimineață ea nu s-a mai trezit. Și nici în multe altele pentru că fata a căzut într-un somn adânc ce a durat 32 de ani.

Miracolul s-a produs, în cele din urmă. Karolina a redeschis ochii în anul 1908, pe când avea deja 46 de ani. Pentru ea a fost un șoc atunci când s-a uitat în oglindă și a observat că nu mai arată la fel ca atunci când a mers la somn, în seara de 18 februarie 1876.

Karolina Olsson a afirmat că nu își amintește nimic din cei 32 de ani în care a dormit. Pentru ea era ca și cum se trezise a doua zi, după ce cu o seară înainte se dusese la somn. Diferența era că, de fapt, ea dormise 11.730 de nopți. Karolina a povestit, însă, că a visat fețe albastre scufundându-se în apă. Medicii i-au făcut mai multe teste și au observat că femeia avea toate abilitățile și cunoștințele pe care le dobândise înainte de a pica în somnul profund. De asemenea, nivelul de dezvoltare intelectuală rămăsese neschimbat.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...