[BREAKFAST] Un român și-a trimis singur 37 de kg de cannabis din Spania în Timișoara

CoolNews, NEWS
share

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al IPJ Timiş, bărbatul a trimis drogurile în România printr-o firmă de curierat și a fost prins chiar când ridica marfa de la curier.

”Din cercetări a reieşit că bănuitul s-ar fi deplasat în Spania, de unde ar fi achiziţionat aproximativ 37 de kilograme de cannabis, pe care le-ar fi ambalat şi expediat prin intermediul unei firme de curierat către România. Acesta a fost prins, în flagrant delict, de către organele de urmărire penală în timp ce ridica, din municipiul Timişoara, două dintre coletele expediate din Spania, în care se aflau disimulate drogurile de risc”, a precizat IPJ Timiş. Drogurile erau ambalate în pungi de câte un kilogram şi transportate în mai multe geamantane. Ulterior, procurorii DIICOT Timişoara au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a tânărului, pentru introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de joi, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

Formula 1: Fanii se pregătesc pentru Marele Premiu al Spaniei

Marele Premiu al Spaniei de Formula 1, care va avea loc în acest weekend pe celebrul Circuit de Barc...

Cel mai căutat hacker din Spania a fost prins în România. Infractorul cibernetic a păgubit peste 300...

Un hacker spaniol a fost prins în România. Bărbatul este acuzat de diverse escrocherii. Printre alte...