[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggerițe

CoolNews, NEWS
share

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial al celor mai bune destinații din afara circuitelor turistice populare. Tânăra de 28 de ani, care de fapt s-a născut și a copilărit în SUA, după care s-a mutat în Sydney, a postat un clasament pe blogul ei de călătorie, „Budget Travel With Gabby” (Călătorie cu buget redus alături de Gabby), alcătuit din 20 de locuri non-turistice în Europa. Topul mondial a fost preluat mai apoi parțial și de un tabloid
britanic. Sibiul apare pe locul cinci în clasamentul menționat.

Vloggerița de travel a dedicat și un articol mai amplu în care a mărturisit experiența pe care a avut-o în „fermecătorul oraș Sibiu, România” și ce anume a făcut-o să se îndrăgostească la prima vedere și iremediabil de așezarea medievală din Transilvania.

În preambulul materialului dedicat exclusiv Sibiului, americanca din Australia a explicat cum a ajuns să exploreze locuri mai puțin cunoscute, adevăratele „nestemate” turistice de care tot pomenesc în ultimii ani experții în domeniu, „geme” care de cele mai multe ori se află în afara circuitelor consacrate.
În schimb, despre orașele turistice renumite a spus că: „Oricât de uimitoare ar fi, o parte din magie se pierde atunci când știi deja la ce să te aștepți. În cele din urmă, să vezi un reper faimos pe care l-ai văzut de nenumărate ori în fotografii, nu mai naște același fior uluitor pe care îl are descoperirea a ceva nou. Sunt acele întâlniri neașteptate cu necunoscutul care mă fac cu adevărat să iubesc călătoriile”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...