[BREAKFAST] Un om de afaceri din Vaslui a transformat uscătorul blocului în penthouse. Cât cere pe noapte

CoolNews, NEWS
share

A vrut să facă bani chiar şi din piatră seacă, fără să ţină cont de nimeni şi nimic. Un om de afaceri din Vaslui a transformat uscătorul blocului în penthouse şi l-a scos la închiriat în regim hotelier pentru 700 de lei pe noapte. 

Vecinii revoltaţi au făcut sesizare la primărie, susţinând că omul de afaceri care a venit cu această idee şi de la care ei au cumpărat apartamentele nu are autorizaţie pentru ceea ce a făcut din uscător, însă s-au trezit că ei vor fi cei care vor fi verificaţi, dacă au făcut modificări în apartamente.

„Am făcut o grămadă de sesizări la primărie, nu s-a întâmplat nimic. Dar, în schimb, s-au autosesizat și vin să ne verifice pe noi dacă am făcut modificări la bloc. Deci, ei (n.r. angajații primăriei) nici măcar nu s-au obosit să ne dea un răspuns, dar împotriva noastră se autosesizează. Spuneți dumneavoastră, nu sunt ipocriți?”, a declarat unul dintre locatari.

Oamenii vor acum să îşi caute dreptatea în instanţă. „Am pregătit dosarul pentru instanță, mai trebuie să adăugăm răspunsul primăriei la sesizarea noastră din luna august a anului trecut, însă nu-l avem. Am cerut primăriei să ne transmită, dar ce credeți?! Ne-au spus să mai facem o sesizare, că aceea s-a pierdut. Nu știu cum se pot pierde niște hârtii numai când vine vorba de noi”, a completat locatarul.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țar...

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt&g...