[BREAKFAST] Un medic disperat a cerut ordin de protecţie împotriva amantei, după ce s-a hotarat să rămână cu soția

CoolNews, NEWS
share

Un caz legal intrigant și plin de nuanțe a fost înregistrat recent în orașul Iași, unde un bărbat a solicitat protecția legii împotriva femeii pe care o acuză de hărțuire. Aceasta vine după cinci ani de relație extraconjugală între cei doi, încheiată când bărbatul a decis să rămână cu soția sa.

Cu toate acestea, fosta sa iubită susține că ea este victima și că bărbatul o hărțuiește. Detaliile complexe din acest caz rar au fost dezvăluite în fața judecătorilor, arătând dificultatea de a clarifica cine este victima și cine este agresorul.

Marian F., locuitor al orașului Iași, a depus o cerere la Judecătoria locală pentru a obține un ordin de protecție împotriva Ștefaniei M., femeia cu care a avut o relație extraconjugală timp de cinci ani.

Cererea sa a inclus și solicitarea montării unui dispozitiv de supraveghere asupra acesteia, precum și obligația ca femeia să predea poliției orice arme deține. Motivul cererii sale a fost un incident din seara zilei de 13 august, când susține că Ștefania M. l-a atacat cu un aparat cu electroșocuri, descărcându-l asupra lui de mai multe ori.

Înainte de acest incident, Ștefania M. îl mai așteptase în mod neașteptat la intrarea în blocul său, ceea ce l-a determinat pe bărbat să filmeze întreaga sa deplasare din parcare spre scara blocului cu telefonul său.

Acest film a fost prezentat ca probă în dosar și a demonstrat motivul presupus al agresiunii: faptul că el o filma. Marian F. a susținut că, în trecut, femeia l-ar fi agresat fizic și verbal, inclusiv pe soția sa, și că i-ar fi cerut să divorțeze. El a afirmat că a fost amenințat cu aruncarea „cu ceva” în ochi și cu agresiuni fizice.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țar...

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt&g...