[BREAKFAST] Un italian a aflat cu surprindere că este căsătorit cu un alt bărbat. Cum s-a produs eroarea

CoolNews, NEWS
share

Giovanni, un italian de vârstă mijlocie, a aflat cu surprindere, în 2024, că este căsătorit de mai bine de 40 de ani nu numai cu soția sa, ci și cu un cetățean britanic, relatează Il Messaggero.

 

Strania descoperire a fost făcută de bărbat în momentul în care s-a prezentat la primăria din Castiglione Cosentino ca să solicite mai multe documente necesare pentru o procedură notarială.

Angajatul primăriei i-a dat certificatul de naștere, apoi, în momentul în care a vrut să plece, l-a oprit și l-a anunțat că pe numele său mai există un certificat de căsătorie. Uimit, italianul a aflat că, potrivit evidenței Ministerului de Interne, la 7 august 1982 s-a căsătorit la Cosenza, cu Brian James McIntyre, un cetățean britanic.

Asta în condițiile în care în urmă cu 42 de ani căsătoria între două persoane de același sex era interzisă, iar Giovanni nu îl cunoștea pe acest bărbat. „După nume, pare să fie scoțian, dar nu am găsit alte informații despre el”, a declarat italianul pentru publicația Fatto Quotidiano.

Se pare că este vorba de o greșeală a primăriei din Cosenza, care nu a fost sesizată de nimeni vreme de 42 de ani. Citeşte întreaga ştire: Un italian a aflat că este căsătorit cu un britanic din 1982. „După nume, pare să fie scoțian”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Femeile preferă animalele. Ce le-a îndemnat să ia această decizie?

De ce preferă femeile să stea mai mult cu animalele de companie decât cu oamenii? Pentru că s-au sat...

[BREAKFAST] Un șobolan a ținut la sol un avion Airbus, timp de trei zile

Compania aeriană naţională din Sri Lanka a anunţat marţi că șobolanul a provocat întârzierea mai mul...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...