Confidenţialitate

[BREAKFAST] Un german își caută o soție după ce a câștigat 10 milioane de euro la loterie: „Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă”

CoolNews, NEWS
share

Un german de 41 de ani, care a câștigat la sfârșitul lunii septembrie 10 milioane de euro la loterie, își caută o soție împreună cu care să se bucure de bani.

Fost muncitor la o fabrică din Dortmund, Kursat Yildirim, care este fiul unor emigranți turci, și-a dat demisia imediat după ce a încasat premiul de aproape 10 milioane de euro, mai exact 9.927.511. Apoi și-a cumpărat un Ferrari de peste 400.000 de euro, relatează Bild. Mașina de lux nu este singura achiziție importantă pe care a făcut-o. Și-a mai cumpărat și un Porsche de „numai” 200.000 de euro, un ceas scump și localul lui preferat.

Însă cea mai mare dorință a lui este să-și găsească o soție. „Te rog să subliniezi în articol că sunt necăsătorit”, i-a spus el reporterului de la Bild. „Poate fi blondă sau brunetă, nu-mi pasă. Vreau doar să mă îndrăgostesc. Caut o femeie căreia să-i placă să călătorească și este pregătită să-și întemeieze o familie cu mine. Am nevoie de o femeie în care să am încredere”, a mai spus el.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Vero și Andrei au fost găsiți! Echipa Virgin Radio Breakfast a părăsit casa după 8 zile, iar Alexand...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Apple: Siri nu va mai răspunde la comanda vocală „Hey, Siri”

Noutate Apple: Nu vom mai spune "Hey, Siri". Comanda vocală se simplifică. Asistentul va putea fi...