[BREAKFAST] Un curs dedicat artistei Lana Del Rey a fost lansat la Universitatea din New York

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Un curs dedicat artistei Lana Del Rey a fost lansat la Universitatea din New York. Cursul va analizaS asocierile cantaretei cu mișcările sociale al acestor timpuri, dar și influența sa în muzica contemporană.

Cantareata Lana Del Rey urmeaza sa fie studiata incepand de luna viitoare la Universitatea din New York, sectia Scoala de Arta Tisch, la modulul Topics in Recorded Music: Lana Del Rey, o initiativa a Institutului Clive Davis, iar cursul va fi predat de jurnalista si autoarea Kathy Iandoli.

In descrierea cursului sunt mentionate urmatoarele aspecte: „Pe parcursul a opt albume apreciate de critici, artista de sase ori nominalizata la Grammy a introdus o versiune trista, melancolica si baroca a muzicii pop, care, la randul sau, a ajutat la schimbarea si reinventarea sunetului, a starii de spirit si a muzicii mainstream din anii 2010.

Potrivit publicatiei Variety, acest curs cuprinde si conexiunea dintre celebra cantareata si miscarile de justitie sociala, inclusiv Black Lives Matter, Me Too si Times Up, dar si relatia Lanei Del Rey cu feminismul, precum si influentele sale muzicale.

Cursul s-a dovedit a fi foarte popular, astfel incat si Universitatea din Texas din Austin a urmat exemplul, iar acum ofera studentilor un curs de compozitie axat pe abordarea Lanei Del Rey de a crea versuri.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] O femeie a călătorit în trei țări cu mai puțin de 300 de lei. Cum a găsit cele mai iefti...

O femeie a călătorit singură în trei țări cu mai puțin de 300 de lei. A folosit un truc simplu care ...

[BREAKFAST] Un australian a descoperit că este rudă cu Kate Middleton după ce a făcut un test ADN...

Un australian, care a descoperit că este rudă îndepărtată a lui Kate Middleton printr-un test Ancest...

[BREAKFAST] ChatGPT a fost detronat! Un alt bot poate parcurge o carte în mai puțin de un minut dar ...

Youtuberi, consultanți în tehnologie, angajați ai companiilor de IT și oameni pur și simplu pasionaț...