[BREAKFAST] Un club a fost amendat pentru că oferea băuturi gratuite femeilor în funcție de mărimea sutienului

CoolNews, NEWS
share

Australienii sunt revoltați din cauza unei oferte neobișnuite anunțate de un club de noapte din Adelaide. Mai exact, acesta a spus că oferă băuturi gratuite femeilor în funcție de mărimea sutienului. Oferta n-a fost apreciată nici de autorități care au amendat barul cu 3.897 de dolari australieni.

„A purta un sutien este atât de inconfortabil, agață-l în cuier și bucură-te de libertate”, se precizează în anunțul ofertei lansate în urmă cu câteva luni, anunț care a fost postat și pe rețelele sociale. „Cu cât este mai mare (n.n. – sutienul), cu atât mai bine. E valabil și pentru voi, băieți”, se mai spune în postare. Una, două sau trei băuturi gratuite au fost oferite în funcție de mărimea cupei la sutien: A, B sau C. Promoția a fost caracterizată drept „misogină” de mulți clienți.

Clubul Woolshed a primit amenda pentru „promovare indecentă” de la autoritatea de reglementare a licențelor pentru băuturi alcoolice din cadrul Serviciului pentru consumatori și afaceri. Structura a primit mai multe plângeri despre oferta practicată de club, astfel că a trimis o echipă de control la fața locului. În plus, cele sesizate au fost probate și de imaginile surprinse de camerele de supraveghere.. Promoțiile bazate pe gen sunt interzise conform legii în localurile în care se consumă băuturi alcoolice.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...