[BREAKFAST] Un club a fost amendat pentru că oferea băuturi gratuite femeilor în funcție de mărimea sutienului

CoolNews, NEWS
share

Australienii sunt revoltați din cauza unei oferte neobișnuite anunțate de un club de noapte din Adelaide. Mai exact, acesta a spus că oferă băuturi gratuite femeilor în funcție de mărimea sutienului. Oferta n-a fost apreciată nici de autorități care au amendat barul cu 3.897 de dolari australieni.

„A purta un sutien este atât de inconfortabil, agață-l în cuier și bucură-te de libertate”, se precizează în anunțul ofertei lansate în urmă cu câteva luni, anunț care a fost postat și pe rețelele sociale. „Cu cât este mai mare (n.n. – sutienul), cu atât mai bine. E valabil și pentru voi, băieți”, se mai spune în postare. Una, două sau trei băuturi gratuite au fost oferite în funcție de mărimea cupei la sutien: A, B sau C. Promoția a fost caracterizată drept „misogină” de mulți clienți.

Clubul Woolshed a primit amenda pentru „promovare indecentă” de la autoritatea de reglementare a licențelor pentru băuturi alcoolice din cadrul Serviciului pentru consumatori și afaceri. Structura a primit mai multe plângeri despre oferta practicată de club, astfel că a trimis o echipă de control la fața locului. În plus, cele sesizate au fost probate și de imaginile surprinse de camerele de supraveghere.. Promoțiile bazate pe gen sunt interzise conform legii în localurile în care se consumă băuturi alcoolice.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...