[BREAKFAST] Un chinez a înghițit o cască wireless în timpul somnului. Cum și-a dat seama?

CoolNews, NEWS
share

Un chinez s-a dus la culcare cu căștile în urechi și a descoperit că înghițise una dintre căștile sale wireless fără să-și dea seama. Xiaoyong, pseudonimul pe care tânărul îl folosește online, a adormit ascultând muzică prin căștile AirPods, iar când s-a trezit în timpul nopții a descoperit că una dintre ele lipsea, scrie Daily Star.

Tânărul a declarat pentru site-ul chinez de știri Houlang că și-a dat seama că îi lipsește una dintre căști atunci când s-a trezit pentru a merge la toaletă, lucru care s-a întâmplat pe 6 aprilie, la ora 3 dimineața.

Încercând să o găsească, a dat drumul la muzică de pe telefon, descoperind că sunetul se auzea din stomacul lui. Practic, înghițise casca în timpul somnului.

S-a prezentat cât a putut de repede la un spital unde medicii i-au confirmat, după ce i-au făcut o radiografie abdominală, că acea cască wireless se afla în interiorul său.

Xiaoyong este, posibil, singurul om care a putut reda muzică din interiorul corpului. Acesta, aflat pe holurile spitalului așteptând să își rezolve problema, a pus o melodie la modă pentru prietenii săi din rețelele sociale, care s-a auzit venind din stomac, redată de casca wireless înghițită.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...