[BREAKFAST] Un bărbat ține un crocodil pe post de animal de companie. Doarme cu el în pat pentru că are nevoie de îmbrățișări

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat care are un crocodil de companie a declarat că aceasta este atât de dornic de îmbrățișări încât doarme cu el în pat. Crocodilii au de obicei o reputație de temut, ei fiind cunoscuți pentru natura lor agresivă și pentru tendința de a mânca cu plăcere tot ce le iese în cale, inclusiv oameni.

Jonathan Araiza, în vârstă de 29 de ani, spune că animalul său de companie, crocodilul Gamora, se comportă ca un câine și are voie să se plimbe în voie prin casă.

Este liberă să se plimbe prin casă după bunul plac și își petrece timpul întinsă pe fotolii, în patul meu, știe să urce scările și, incredibil, intră și iese din iazul ei după bunul plac”, a declarat Jonathan, din San Luis Potosi, Mexic.

El a adăugat: „Există foarte puține cazuri de crocodili care se pot adapta la fel de bine la captivitate ca ea – este surprinzător faptul că, pentru specia ei, este un specimen atât de docil încât îți permite să o iei în brațe si să fii aproape de ea.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...