[BREAKFAST] Un bărbat ține un crocodil pe post de animal de companie. Doarme cu el în pat pentru că are nevoie de îmbrățișări

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat care are un crocodil de companie a declarat că aceasta este atât de dornic de îmbrățișări încât doarme cu el în pat. Crocodilii au de obicei o reputație de temut, ei fiind cunoscuți pentru natura lor agresivă și pentru tendința de a mânca cu plăcere tot ce le iese în cale, inclusiv oameni.

Jonathan Araiza, în vârstă de 29 de ani, spune că animalul său de companie, crocodilul Gamora, se comportă ca un câine și are voie să se plimbe în voie prin casă.

Este liberă să se plimbe prin casă după bunul plac și își petrece timpul întinsă pe fotolii, în patul meu, știe să urce scările și, incredibil, intră și iese din iazul ei după bunul plac”, a declarat Jonathan, din San Luis Potosi, Mexic.

El a adăugat: „Există foarte puține cazuri de crocodili care se pot adapta la fel de bine la captivitate ca ea – este surprinzător faptul că, pentru specia ei, este un specimen atât de docil încât îți permite să o iei în brațe si să fii aproape de ea.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...