Confidenţialitate

[BREAKFAST] Un bărbat s-a mutat pe scaunul pasagerului după ce a fost oprit de polițiști și a declarat că nu era el la volan

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat din județul Suceava, care s-a urcat beat la volan, a încercat să-i convingă pe polițiștii care l-au oprit în trafic, după ce s-a mutat pe scaunul pasagerului, că nu era la volan, deși era singur în mașină.

Șoferul a oprit, într-adevăr, dar când agentul a ajuns lângă mașină, el se mutase deja pe scaunul din dreapta, relatează News Bucovina. Cu toate că în mașină nu se mai afla nicio persoană, șoferul mutat acum în dreapta a încercat să-i convingă pe polițiști că nu era la volan și că nu știe cine a condus. La un moment dat, când și-a dat seama că povestea lui nu are acoperire, șoferul a venit cu altă poveste: că, de fapt, mașina era parcată. Polițiștii au simțit un miros puternic de alcool venind dinspre șofer și i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzând această procedură. În schimb, a fost de acord să meargă la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Vero și Andrei au fost găsiți! Echipa Virgin Radio Breakfast a părăsit casa după 8 zile, iar Alexand...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Apple: Siri nu va mai răspunde la comanda vocală „Hey, Siri”

Noutate Apple: Nu vom mai spune "Hey, Siri". Comanda vocală se simplifică. Asistentul va putea fi...