[BREAKFAST] Un bărbat s-a mutat pe scaunul pasagerului după ce a fost oprit de polițiști și a declarat că nu era el la volan

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat din județul Suceava, care s-a urcat beat la volan, a încercat să-i convingă pe polițiștii care l-au oprit în trafic, după ce s-a mutat pe scaunul pasagerului, că nu era la volan, deși era singur în mașină.

Șoferul a oprit, într-adevăr, dar când agentul a ajuns lângă mașină, el se mutase deja pe scaunul din dreapta, relatează News Bucovina. Cu toate că în mașină nu se mai afla nicio persoană, șoferul mutat acum în dreapta a încercat să-i convingă pe polițiști că nu era la volan și că nu știe cine a condus. La un moment dat, când și-a dat seama că povestea lui nu are acoperire, șoferul a venit cu altă poveste: că, de fapt, mașina era parcată. Polițiștii au simțit un miros puternic de alcool venind dinspre șofer și i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzând această procedură. În schimb, a fost de acord să meargă la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țar...

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt&g...