[BREAKFAST] Un bărbat s-a mutat pe scaunul pasagerului după ce a fost oprit de polițiști și a declarat că nu era el la volan

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat din județul Suceava, care s-a urcat beat la volan, a încercat să-i convingă pe polițiștii care l-au oprit în trafic, după ce s-a mutat pe scaunul pasagerului, că nu era la volan, deși era singur în mașină.

Șoferul a oprit, într-adevăr, dar când agentul a ajuns lângă mașină, el se mutase deja pe scaunul din dreapta, relatează News Bucovina. Cu toate că în mașină nu se mai afla nicio persoană, șoferul mutat acum în dreapta a încercat să-i convingă pe polițiști că nu era la volan și că nu știe cine a condus. La un moment dat, când și-a dat seama că povestea lui nu are acoperire, șoferul a venit cu altă poveste: că, de fapt, mașina era parcată. Polițiștii au simțit un miros puternic de alcool venind dinspre șofer și i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzând această procedură. În schimb, a fost de acord să meargă la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] După 10 ani de căsnicie, o femeie a aflat că este rudă cu soțul ei

După 10 ani de căsnicie a aflat că este rudă cu soțul ei. O femeie a descoperit după 10 ani de căsni...

[BREAKFAST] Un tânăr din Austria a ajutat doi români cu 30 de euro și a fost răsplătit cu 1000 de le...

Doi români care se aflau în Austria într-un autoturism  cu numere de înmatriculare din România au ab...

[BREAKFAST] N-ai să crezi ce au inventat turcii ca să atragă turiști vara asta! Ce primești gratis p...

O vacanţă de cinci stele all inclusiv în Turcia este visul oricui! Mare, soare, relaxare, mâncare şi...