[BREAKFAST] Un bărbat din Scoția și-a scos la plimbare cei 20 de șerpi, animalele lui de companie

CoolNews, NEWS
share

Pe grupul de Facebook „Friends of Barshaw Park”, mai multe persoane au scris că un bărbat își aduce șerpii în parcul respectiv și îi lasă să se încălzească la soare.

Câțiva oameni ne-au contactat îngrijorați că cineva ar aduce șerpi în parc. S-a raportat că, recent, 20 de șerpi au fost aduși de către persoana respective. Consiliul Renfrewshire ne-a spus că nimeni nu are permisiunea de a aduce șerpi în Barshaw Park. Poliția cere ca, dacă vedeți pe cineva în parc cu șerpi, să nu vă apropiați de persoana respectivă, ci să sunați la poliție, la 101”, se arată în textul unei postări.

În timp ce o parte din oameni se arată revoltați, alții spun că proprietarul reptilelor are și el exact aceleași drepturi precum propietarii de câini.

„L-am întâlnit (n.r. pe proprietarul reptilelor) de câteva ori cu copiii mei. Un tip foarte drăguț, a răspuns la cele 1001 de întrebări pe care le-am avut despre șerpi. Putem arăta aceeași îngrijorare și pentru oamenii care își aduc câinii scăpați de sub control în parc?”, a scris un utilizator.

„L-am văzut pe domnul acolo cu șerpi sâmbătă și a fost foarte drăguț și zâmbitor”, a menționat un alt membru al grupului.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...