Confidenţialitate

[BREAKFAST] Un bărbat din India este căutat de poliție după ce a fugit de la propria nuntă, abandonându-și mireasa în mijlocul dansului

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat din India este căutat de poliție după ce, pe data de 4 septembrie, a fugit de la propria nuntă, abandonându-și mireasa în mijlocul dansului, când a văzut că în sala de festivități au intrat câțiva ofițeri și… soția lui.

Bărbatul, Syed Nazeer, Hyderabad, a decis să se căsătorească pentru a doua oară, fără a lămuri situația cu prima soție, S-a gândit că planul va funcționa fără probleme, pentru că nu mai era în relații foarte bune cu prima parteneră de viață. Numai că aceasta a aflat ce se întâmpla și l-a reclamat la poliție. Când a văzut oaspeții nepoftiți de la nunta lui, Syed a fugit pe ușa din spate a localului. Bărbatul s-a căsătorit în 2019 cu Sana Samreen, medic de profesie, la scurt timp după ce el s-a întors din Noua Zeelandă, unde a locuit și lucrat câțiva ani.

Potrivit tradiției indiene, el se aștepta să primească de la familia miresei o sumă de bani, însă pandemia a complicat lucrurile, așa că banii s-au lăsat așteptați. Totuși, fratele primei soții spune că, de fapt, bărbatul a primit de la familia soției mai mult. „Pe timpul pandemiei, el nu a mai putut să plece la lucru, a rămas acasă, iar familia mea i-a suportat toate cheltuielile”, a declarat pentru presa locală fratele primei soții.

Tot acesta a spus că după ce lucrurile au intrat în normal, a cerut din nou banii promiși și pentru că nu i-a primit, s-a înstrăinat de soție, dar a hărțuit-o în permanență cerându-i bani, până când aceasta s-a dus la poliție și a depus o plângere împotriva lui. Când Syed și-a găsit altă parteneră și a decis să se căsătorească, el a „uitat” să-și lămurească situația cu prima soție.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Vero și Andrei au fost găsiți! Echipa Virgin Radio Breakfast a părăsit casa după 8 zile, iar Alexand...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Mai mulți șobolani din India au mâncat aproape 200 kg de canabis din depozitele poliției

Poliţia din India spune că şobolanii au mâncat aproape 200 kg de canabis confiscate, după ce în 2017...

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...