[BREAKFAST] Un bărbat din India este căutat de poliție după ce a fugit de la propria nuntă, abandonându-și mireasa în mijlocul dansului

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat din India este căutat de poliție după ce, pe data de 4 septembrie, a fugit de la propria nuntă, abandonându-și mireasa în mijlocul dansului, când a văzut că în sala de festivități au intrat câțiva ofițeri și… soția lui.

Bărbatul, Syed Nazeer, Hyderabad, a decis să se căsătorească pentru a doua oară, fără a lămuri situația cu prima soție, S-a gândit că planul va funcționa fără probleme, pentru că nu mai era în relații foarte bune cu prima parteneră de viață. Numai că aceasta a aflat ce se întâmpla și l-a reclamat la poliție. Când a văzut oaspeții nepoftiți de la nunta lui, Syed a fugit pe ușa din spate a localului. Bărbatul s-a căsătorit în 2019 cu Sana Samreen, medic de profesie, la scurt timp după ce el s-a întors din Noua Zeelandă, unde a locuit și lucrat câțiva ani.

Potrivit tradiției indiene, el se aștepta să primească de la familia miresei o sumă de bani, însă pandemia a complicat lucrurile, așa că banii s-au lăsat așteptați. Totuși, fratele primei soții spune că, de fapt, bărbatul a primit de la familia soției mai mult. „Pe timpul pandemiei, el nu a mai putut să plece la lucru, a rămas acasă, iar familia mea i-a suportat toate cheltuielile”, a declarat pentru presa locală fratele primei soții.

Tot acesta a spus că după ce lucrurile au intrat în normal, a cerut din nou banii promiși și pentru că nu i-a primit, s-a înstrăinat de soție, dar a hărțuit-o în permanență cerându-i bani, până când aceasta s-a dus la poliție și a depus o plângere împotriva lui. Când Syed și-a găsit altă parteneră și a decis să se căsătorească, el a „uitat” să-și lămurească situația cu prima soție.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...