[BREAKFAST] Un bărbat a folosit AI ca să discute cu 5.000 de femei pe Tinder. Cum a ajuns să se însoare cu una dintre ele

CoolNews, NEWS
share

Se pare că eforturile bărbatului au dat roade. Zhadan a găsit-o pe actuala sa soție, Karina Vyalshakaeva. Bărbatul susține că acesta e exemplul perfect că inteligența artificială e o metodă viabilă în 2024 pentru a-ți găsi un partener.

 

Mulți cred că cei 2 au inventat povestea pentru a atrage atenția la nivel internațional. După ce un bărbat a folosit AI pentru a discuta cu mii de femei, a început să comunice cu Karina în decembrie 2022.

Fără ca aceasta să știe, aparent, în primele luni ale relației, vorbea cu programul AI, nu cu Zhadan. Treptat, Zhadan a început să preia conversațiile cu viitoarea sa soție. În scurt timp, cei 2 au început să se vadă și în viața reală.Potrivit declarațiilor cuplului, Karina nu s-a supărat atunci când a aflat că a vorbit, fără să știe, cu un robot. În schimb, ea a fost „doar șocată” atunci când a descoperit adevărul. Zhadan susține că nici măcar nu a fost ideea lui să se căsătorească. Deși era într-o relație cu Karina, tot AI a fost factorul decisiv într-una din cele mai importante decizii din viața sa.

„La un moment dat, proiectul mi-a scris o recomandare. Că poate ar fi momentul să o cer în căsătorie pe Karina,” a declarat Zhadan. „Karina a spus că vrea să meargă la o nuntă. Și ChatGPT a crezut că ea ar prefera să meargă la propria nuntă. Așa că am ascultat sfatul AI și ea a spus da.” Deși un bărbat a folosit AI pentru a o cunoaște pe Karina, ea susține că cei 2 au o relație reală.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Billie Eilish, Nicki Minaj, Taylor Swift și mulți alți artiști cer să fie protejați de abuzurile cre...

Peste 200 de muzicieni de renume au semnat o scrisoare deschisă solicitând protecție împotriva utili...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...