[BREAKFAST] Un băiat din Bangladesh s-a ascuns într-un container în timp ce se juca și a ajuns în altă țară

CoolNews, NEWS
share

Un băiat din Bangladesh se poate considera norocos că este în viață după ce s-a ascuns într-un container de transport, în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea cu prietenii, a fost încuiat în acesta și a ajuns în altă țară, fiind găsit după 6 zile. 

Pe 17 ianuarie, în timp ce descărcau containere de pe o navă sosită din Bangladesh, angajații Portului Klang din Malaezia au fost șocați să găsească un băiat confuz și slăbit ieșind dintr-unul dintre containere.

Nu vorbea limba, așa că autoritățile portuare nu au aflat prea multe de la el, dar au suspectat că este victima unei rețele de trafic de persoane și au sunat imediat la poliție. Ulterior, s-a dovedit că băiatul se jucase de-a v-ați ascunselea cu prietenii, în Bangladesh, și a ales un container de transport ca ascunzătoare. A fost închis înăuntru și a petrecut următoarele șase zile pe o navă, către Malaezia.

După puțin timp a fost preluat de o ambulanță și dus la un spitalul local.

Identificat doar ca „Fahim”, băiatul le-a spus anchetatorilor din Malaezia că a adormit în containerul de transport maritim în timp ce se ascundea de prietenii lui, iar când s-a trezit și-a dat seama că acesta era închis. A strigat neîncetat după ajutor, dar nimeni nu l-a auzit, așa că a rămas acolo timp de 6 zile.

Containerul său a fost transportat cu o navă, la aproape 3.000 de kilometri distanță de casă, până în Malaezia. Băiatul nu a mâncat nimic și nici nu a băut apă, așa că atunci când a fost găsit era într-o stare destul de gravă.

Dar la spital a fost stabilizat, iar medicii spun că își va reveni complet după experiența traumatizantă. Ministrul de interne din Malaezia a spus că acest incident a fost anchetat și s-a dovedit că băiatul nu a fost victima vreunei rețele de trafic de persoane, iar povestea lui cu jocul de-a v-ați ascunselea s-a confirmat, potrivit malaymail.com.

Malaezia a început procedurile pentru repatrierea lui Fahim în țara lui. Băiatul din Bangladesh se poate considera norocos. Navele de transport maritim pot petrece săptămâni și chiar luni pe mare.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...