Confidenţialitate

[BREAKFAST] Un băiat a recunoscut că s-a abonat la OnlyFans-ul mamei: „am trei conturi, toate abonate”

CoolNews, NEWS
share

Un băiat a recunoscut că s-a abonat pe site-ul OnlyFans al mamei sale – dar neagă că este „bolnav”. Platforma care găzduiește peste 1 milion de creatori de conținut vede adesea multe modele care fac mii de euro din conținuturi interzise.

Așa că, atunci când părintele său s-a alăturat site-ului respectiv, băiatul a decis să plătească pentru instantaneele și clipurile ei – și a făcut acest lucru în ultimele 18 luni. Deși, nu este ceea ce credeți cel mai probabil. Fiul a asigurat că s-a abonat la contul ei doar cu intenții bune. Dar de ce? Ei bine, el a apelat la pagina de confesiuni de pe Twitter „Fess hole” pentru a se destănui.

Am fost abonat la pagina OnlyFans a mamei mele în ultimele optsprezece luni”, a recunoscut flăcăul anonim. Se pare că el nu are doar un singur cont, ci trei abonate la fotografiile mamei sale.

Nu mă uit – nu sunt bolnav – dar mama mea se luptă financiar în ultimii doi ani, dar nu a acceptat niciodată niciun ajutor din punct de vedere financiar din partea mea”, a împărtășit el cu sinceritate. „Așa că, în schimb, am trei conturi OnlyFans, toate abonate”.

În timp ce unii utilizatori de Twitter au fost șocați de mărturisirea băiatului, alții s-au simțit în conflict în legătură cu raționamentul său de a avea trei conturi abonate la OnlyFans al mamei sale. Un utilizator a adăugat: „Suntem în 2023 & cadoul perfect de Ziua Mamei este abonarea la contul OnlyFans al mamei.”

În timp ce o altă persoană a spus: „Nu știu dacă e ciudat sau drăguț”. Altcineva și-a exprimat: „E o idee minunată: „Cu siguranță că a-i da mamei tale banii este cea mai bună opțiune aici, lol.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Un român a fost prins cu patru oi și un miel pe bancheta din spate a mașinii, la un filt...

Polițiștii belgieni care joi au verificat un vehicul suspect au avut o surpriză de proporții atunci ...

[BREAKFAST] Găsirea pisicii dispărute: Cum a fost folosit Tinder într-o misiune neobișnuită de căuta...

Erin Johansen a creat „profiluri de întâlnire” pentru pisica ei Ruby pe Tinder, dar și pe site-ul sp...

[BREAKFAST] Un criminal a fost prins după ce un papagal i-a repetat constant numele

Criminalul și complicele său au fost identificați și arestați cu ajutorul unui papagal de companie, ...