[BREAKFAST] Un avion de pasageri cu aproape 200 de locuri a fost surprins pe străzile din București

CoolNews, NEWS
share

Un avion de pasageri cu aproape 200 de locuri a fost surprins în noaptea de vineri spre sâmbătă pe străzile din București. Avionul a fost transportat pe o platformă uriașă, de la Romaero Băneasa până la aerodromul din Clinceni, unde va fi transformat într-o casă de vacanță de cel care l-a cumpărat, conform Observator.

Aeronava este un avion McDonnel Douglas, lung de 45 de metri şi înalt cât un bloc cu trei etaje, care i-a aparţinut omului de afaceri Ovidiu Tender. Fiscul l-a scos la licitaţie anul trecut, după ce compania de zbor a intrat în insolvenţă.

Avionul a fost cumpărat de Costin Gavrilescu, pentru care a plătit 36.000 de euro. Transportul, o provocare în sine, l-a mai costat încă jumătate din preţul aeronavei. Avionul a fost pus pe trailer și a parcurs un traseu de peste 30 de kilometri: Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, Centura Capitalei, Aerodromul Clinceni.

„Cabina, teoretic, va rămâne aşa. Mă gândesc să o fac ori să o păstrez intactă aşa, ori să o transform într-un simulator de zbor. După care o zonă de sufragerie, aşa, loc de întâlnire cu toată lumea, eventual cu o masă, cu nişte scaune. Acolo aş vrea să înlocuiesc una din uşi să poţi ieşi pe terasă”, a mai spus Costin Gavrilescu.

Articole similare

[BREAKFAST] Planta pe care să nu o ții niciodată în dormitor. Greșeala pe care o fac mulți

Plantele pe care le alegem să le avem în dormitor pot avea un impact semnificativ asupra calității s...

[BREAKFAST] Doi turiști au crezut că au rezervat cele mai bune locuri din avion, dar în realitate au...

Doi turiști au crezut că au rezervat cele mai bune locuri din avion, dar în realitate au avut parte ...

[BREAKFAST] Născut în parcarea spitalului, un bebeluş s-a ales cu un nume amuzant, pe lângă George...

Un bebeluş s-a grăbit să vină pe lume. N-a mai avut răbdare nici măcar ca mămica lui să ajungă la sp...