[BREAKFAST] Un avion de pasageri cu aproape 200 de locuri a fost surprins pe străzile din București

CoolNews, NEWS
share

Un avion de pasageri cu aproape 200 de locuri a fost surprins în noaptea de vineri spre sâmbătă pe străzile din București. Avionul a fost transportat pe o platformă uriașă, de la Romaero Băneasa până la aerodromul din Clinceni, unde va fi transformat într-o casă de vacanță de cel care l-a cumpărat, conform Observator.

Aeronava este un avion McDonnel Douglas, lung de 45 de metri şi înalt cât un bloc cu trei etaje, care i-a aparţinut omului de afaceri Ovidiu Tender. Fiscul l-a scos la licitaţie anul trecut, după ce compania de zbor a intrat în insolvenţă.

Avionul a fost cumpărat de Costin Gavrilescu, pentru care a plătit 36.000 de euro. Transportul, o provocare în sine, l-a mai costat încă jumătate din preţul aeronavei. Avionul a fost pus pe trailer și a parcurs un traseu de peste 30 de kilometri: Şoseaua Bucureşti – Ploieşti, Centura Capitalei, Aerodromul Clinceni.

„Cabina, teoretic, va rămâne aşa. Mă gândesc să o fac ori să o păstrez intactă aşa, ori să o transform într-un simulator de zbor. După care o zonă de sufragerie, aşa, loc de întâlnire cu toată lumea, eventual cu o masă, cu nişte scaune. Acolo aş vrea să înlocuiesc una din uşi să poţi ieşi pe terasă”, a mai spus Costin Gavrilescu.

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Pasagerul unui avion a inceput să umble dezbrăcat pe culoar. Ce a urmat

Un incident neobișnuit a perturbat un zbor intern în Australia, ducând la arestarea unui bărbat care...