[BREAKFAST] Un australian a descoperit că este rudă cu Kate Middleton după ce a făcut un test ADN

CoolNews, NEWS
share

Un australian, care a descoperit că este rudă îndepărtată a lui Kate Middleton printr-un test AncestryDNA, a declarat că amândoi au același „zâmbet” și „un simț vestimentar deosebit”, scrie The Independent.

David Willis, în vârstă de 54 de ani, un organizator sindical, care locuiește în Avenel, în statul Victoria, Australia, împreună cu partenerul său de 18 ani, Rodney Kendall, în vârstă de 52 de ani, a aflat, în 2017, după ce a făcut testul ADN, că este văr de-al patrulea al lui Kate. În ciuda dovezilor genetice, mama lui David „tot nu-l crede” deoarece ea „a înțeles întotdeauna că rădăcinile lor sunt din clasa muncitoare”, dar verii săi „adoră” legătura regală. „M-am gândit, ce avem în comun eu și Kate Middleton? Amândoi avem un zâmbet zdrobitor, un simț vestimentar grozav și suntem veri îndepărtați”, a declarat David.

S-a confirmat că familia de muncitori a mamei lui David, din Durham, Marea Britanie, are legături cu Kate – sunt verișori de gradul patru. David a explicat legătura lor: „Avem un strămoș comun și suntem verișori de gradul patru. Noi mergem înapoi cu șase generații, iar Kate merge înapoi cu șapte generații, până la strămoșul nostru comun, Jane Conyers, care era fiica unui tip pe nume Sir Thomas Conyers, al nouălea baronet de Horden. Dar, pentru că a avut trei fete, titlul a dispărut odată cu el, iar ele s-au căsătorit cu localnici din oraș. Așa că una dintre fete se numea Isabella, iar sora ei se numea Jane. În urmă cu aproximativ șase generații, când familia mea a cam căzut din regalitate cu Sir Thomas, restul familiei lucrau în minele de cărbune – găsesc acest lucru fascinant.”

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...