[BREAKFAST] Tot mai mulţi părinţi pleacă în călătorii cu câte un singur copil

CoolNews, NEWS
share

Călătoria cu câte un singur copil îi face pe părinți să pară mai răbdători și mai prezenți pentru copilul cu care pleacă doar unul dintre părinți în vacanță. „Vacanța în familie” s-a transformat, pentru mulți, în vacanță în doi: un părinte și un copil, iar cei care o experimentează spun că apreciază.

Sonja Prokopec și soțul ei au trei copii – fiul ei, care are acum 10 ani, plus două fiice mai mici. Ei călătoresc împreună, dar timpul petrecut departe cu un singur copil și un singur părinte are avantaje pe care călătoriile în familie nu le oferă adesea, a spus ea.

„Călătorind cu un singur copil îți permite să te concentrezi doar pe nevoile acelui copil”, a spus ea. „De asemenea, deoarece nu sunt împărțită de gestionarea diferitelor cerințe, simt că sunt un părinte mai bun, mai răbdător, mai jucăuș și mai prezent în momentul respectiv”. În plus, „fiul meu adoră toată atenția și adoră faptul că putem explora împreună, doar noi doi”, a spus ea.

Prokopec nu a mai făcut călătorii solo cu cei doi copii mai mici ai săi, mai ales din cauza Covid-19, a spus ea. Dar acest lucru s-ar putea schimba în curând. „Cu siguranță voi face mai multe”, a spus ea.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară? Vezi aici propunerile noastre

Indiferent dacă ești un aventurier experimentat sau un călător în căutare de noi experiențe, anul 20...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...