Confidenţialitate

[BREAKFAST] Topul celor mai căutate jucării de sărbători. Păpușa Barbie sau jocurile tip lego, printre preferatele celor mici

CoolNews, NEWS
share

Părinţii le cauta în special pe cele interactive, iar copiii îşi doresc personaje din desene animate. În top se menţin jocurile de tip lego, păpuşă Bărbie sau poneii roz, dar exista şi noutăţi. Jucăriile care-şi schimbă culoarea, cele care dansează sau care antrenează întreaga familie.

Magazinele sunt pline de părinţi îngânduraţi. Cele mai dorite jucării au ajuns să coste câteva sute de lei.
Femeie: „De Moș Nicolae una singură am ales, costă în jur de 130 de lei. E o păpușă Bărbie. Își schimbă culoarea în apă.”

Bărbat: „Bicicletă, hăinuțe. Am depășit cam o mie cinci sute de lei. Până acum am dat ce am vrut noi, acum știe să ceară el, la trei ani.” Copiii vor de cele mai multe ori jucării inspirate de personajele din desenele animate, cum este patrula cățelușilor. Căutată este şi Girafă Gigi, care îi invită pe copii la dans este în topul vânzărilor din Marea Britanie, potrivit reprezentanților Asociației Vânzătorilor de Jucării. La noi produsul se vinde doar pe comandă și depășește 250 de lei.

Îndrăgiți rămân și poneii roz. Totuși, au scăzut într-un an de pe locul 9 pe 10. Producătorii au reușit să reinventeze şi clasica păpușă Bărbie, care acum este grădinar, pictor sau explorator. La modă sunt și jucăriile senzoriale, prin care copiii se familiarizează cu diferite texturi, dar şi cele interactive din care au numai de învăţat.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] O imprimantă 3D a creat un desert din 7 ingrediente. Cum ne ajută?

Oamenii de știință au creat un desert cu șapte ingrediente folosind imprimante 3D, cu scopul de a în...

[PREMIERĂ] Juno a cântat „Sufletul Meu” și „Chestii” live la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Cu ce animal trăia de fapt o româncă în casă? Credea că e un câine de rasă după ce plăti...

Pe internet, se dau tot mai multe țepe. Vânzarea câinilor de rasă reprezintă un mod de înșelăciune t...