[BREAKFAST] Te-ai întrebat vreodată cât de des flirtezi și cum te ajută asta într-o conversație? Unele persoane au un talent natural

CoolNews, NEWS
share

Te-ai întrebat vreodată cât de des flirtezi și cum te ajută asta într-o conversație? Unele persoane au un talent natural pentru flirt, în timp ce alții consideră că această abilitate îi ține în loc. 

 

Flirtul e schimbul de semnale subtile de atracție sau interes romantic prin gesturi, vorbe sau expresii. Este o modalitate jucăușă non-verbală de a explora potențialele compatibilități.

„Flirtul este o interacțiune între două persoane care exprimă interesul romantic sau atracția reciprocă. Este important ca toate părțile implicate să fie de acord și să se simtă confortabil cu interacțiunile lor. Sugerez respectarea limitelor personale și a semnalelor nonverbale ale celorlalți. Încurajez ascultarea activă și empatia în timpul interacțiunilor romantice, dezvoltarea unor conexiuni autentice, bazate pe respect și înțelegere reciprocă și un dialog sincer între parteneri pentru a clarifica așteptările și nevoile.

Desigur, în ultima perioadă avem parte și de flirt online. Aici recomand o utilizare responsabilă a platformelor sociale, cu respectarea confidențialității și a drepturilor celorlalți. Reamintesc faptul că interacțiunile online pot fi percepute diferit de către fiecare partener și pot influența încrederea și stabilitatea relației.

Flirtul poate fi o parte naturală și sănătoasă a interacțiunii umane, dar trebuie să fie încadrat în contextul relațiilor sănătoase, bazate pe respect și încredere, reciprocitate, empatie și o comunicare deschisă și eficientă.”

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Femeile preferă animalele. Ce le-a îndemnat să ia această decizie?

De ce preferă femeile să stea mai mult cu animalele de companie decât cu oamenii? Pentru că s-au sat...

[BREAKFAST] Un șobolan a ținut la sol un avion Airbus, timp de trei zile

Compania aeriană naţională din Sri Lanka a anunţat marţi că șobolanul a provocat întârzierea mai mul...

[BREAKFAST] Ce determină trei sferturi dintre bărbaţi să regrete că s-au căsătorit?

Regreţi că te-ai căsătorit? Fericirea nunţii durează până când oamenii încep să se întrebe dacă au l...