Confidenţialitate

[BREAKFAST] Supărat, un bărbat și-a făcut propria trecere de pietoni în fața casei, cu bidineaua

CoolNews, NEWS
share

Omul a luat vopsea albă și a trasat, pe DN 17 C din localitatea bistrițeană Salva, o trecere de pietoni în dreptul proprietății sale.

Supărat pe traficul din fața casei sale, un bărbat din comuna Salva, județul Bistrița, a decis să își rezolve singur problema și și-a trasat propria trecere de pietoni, cu bidineaua.

Polițiștii care au ajuns în zonă au încetinit, dar au și oprit la poarta bărbatului. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

„La data de 7 octombrie a.c., în urma unei sesizări și a verificărilor efectuate, polițiștii din Năsăud s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. În fapt, pe Drumul Național 17 C, pe raza localității Salva, ar fi fost trasate pe carosabil, fără autorizare, mai multe linii albe, asemănătoare marcajului de trecere pentru pietoni, de natură să inducă în eroare participanții la trafic. Bănuit de comiterea faptelor este un localnic, în vârstă de 35 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Nu e prima dată când un român își face trecere de pietoni, cu bidineaua. În tomna anului 2018, un botoşănean şi-a făcut singur trecere de pietoni în comuna Vorona, pe un drum judeţean. Trecerea de pietoni improvizată a fost făcută cu bidineaua, dar de la depărtare părea cât se poate de autentică. Și acestuia i s-a întocmit un dosar penal.

Unii localnici, însă, i-au luat apărarea, spunând că trecrea era necesară și probabil s-a săturat să aștepte reacția autorităților, scrie Observatorbn.ro, citat de newsweek.ro.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

VIDEO Iuliana Beregoi, atacată în timpul unui concert. Cum a reacționat cântăreața

Iuliana Beregoi a împlinit recent frumoasa vârstă de 18 ani și deși a avut un majorat pe cinste, art...

Orașele din țară în care sunt maratoane de imunizare week-endul ăsta

Vaccinarea pare să fie cuvântul cheie week-endul acesta. În mai multe orașe din țară se vor desfă...

BISTRIȚA: Ce primești la schimb dacă reciclezi uleiul uzat

Reciclezi uleiul uzat și primești detergent de vase. Autoritățile din Năsăud au venit cu ideea să...