[BREAKFAST] Sunt logodite cu același bărbat, merg la baie deodată și au același job. Două surori gemene trăiesc ca și când ar fi o singură persoană

CoolNews, NEWS
share

Anna și Lucy DeCinque se consideră „cele mai identice gemene din lume” și fac orice ca să demonstreze acest lucru. Cele două femei sunt logodite cu același bărbat, merg la baie în același timp și au același job, scrie Insider.

Cele două surori gemene apar în reality-show-ul „Surori extreme”, difuzat de TLC – al doilea sezon a debutat pe 23 ianuarie. Surorile DeCinque arată cum împart aproape totul în viața lor, inclusiv faptul că sunt logodite cu același bărbat – Ben Byrne – care le-a cerut în căsătorie după 11 ani de relație cu ambele gemene. În sezonul 2, surorile discută planurile lor de a rămâne gravide în același timp. Telespectatorii le critică de multe ori pentru stilul lor de viață, dar cele două femei spun că nu regretă felul în care au ales să trăiască și că este cea mai mare bucurie a vieții lor.

Gemenele DeCinque au fost într-o relație cu Ben Byrne pentru mai bine de un deceniu, acesta cerându-le în căsătorie la finalul sezonului 1 al emisiunii în care apar. Surorile au spus că Ben este primul bărbat cu care au avut o relație împreună, pentru că nu a reacționat în mod „libidinos” atunci când i-au prezentat ideea.

Pentru moment, trioul va rămâne logodit, întrucât în Australia nu este legal să fii căsătorit cu mai mult de o persoană în același timp.

 

sursa foto: Captură foto: Instagram / annalucydecinque

Articole similare

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...

Salariu de 100 de dolari/oră pentru a sta toată ziua pe TikTok. Cum poți aplica

O agenție de influencer marketing profită de utilizatorii de social media pentru TikTok și oferă o o...