[BREAKFAST] Sunt logodite cu același bărbat, merg la baie deodată și au același job. Două surori gemene trăiesc ca și când ar fi o singură persoană

CoolNews, NEWS
share

Anna și Lucy DeCinque se consideră „cele mai identice gemene din lume” și fac orice ca să demonstreze acest lucru. Cele două femei sunt logodite cu același bărbat, merg la baie în același timp și au același job, scrie Insider.

Cele două surori gemene apar în reality-show-ul „Surori extreme”, difuzat de TLC – al doilea sezon a debutat pe 23 ianuarie. Surorile DeCinque arată cum împart aproape totul în viața lor, inclusiv faptul că sunt logodite cu același bărbat – Ben Byrne – care le-a cerut în căsătorie după 11 ani de relație cu ambele gemene. În sezonul 2, surorile discută planurile lor de a rămâne gravide în același timp. Telespectatorii le critică de multe ori pentru stilul lor de viață, dar cele două femei spun că nu regretă felul în care au ales să trăiască și că este cea mai mare bucurie a vieții lor.

Gemenele DeCinque au fost într-o relație cu Ben Byrne pentru mai bine de un deceniu, acesta cerându-le în căsătorie la finalul sezonului 1 al emisiunii în care apar. Surorile au spus că Ben este primul bărbat cu care au avut o relație împreună, pentru că nu a reacționat în mod „libidinos” atunci când i-au prezentat ideea.

Pentru moment, trioul va rămâne logodit, întrucât în Australia nu este legal să fii căsătorit cu mai mult de o persoană în același timp.

 

sursa foto: Captură foto: Instagram / annalucydecinque

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...