[BREAKFAST] Soţie părăsită după o nuntă de basm de 50.000 de dolari. Soțul a plecat la o zi după ce a obţinut viza, în Australia

CoolNews, NEWS
share

O soție tulburată, care s-a trezit dintr-o dată într-o casă goală și cu cărțile de debit goale, și-a dat seama că soțul ei a părăsit-o la o zi după ce viza a fost aprobată. Isabelle Glastonbury, acum în vârstă de 31 de ani, l-a cunoscut pe Michael în Dallas în 2015 și s-a îndrăgostit rapid de carismaticul și fermecătorul bărbat, scrie observatornews.ro.

A crezut că a dat peste dragostea vieţii ei, dar a ajuns să fie păcălită grosolan. După o logodnă petrecută un an mai târziu, perechea s-a mutat împreună din Statele Unite în Australia. Cuplul a avut parte de o nuntă de poveste la Boathouse, Palm Beach, iar nota de plată de peste 50.000 de dolari a fost plătită cu generozitate de părinții ei, potrivit Daily Mail.

Însă, fericirea ei de proaspătă căsătorită s-a transformat în durere după o seară în care au sărbătorit aprobarea vizei lui Michael, la 2 ani și 4 luni de la aplicare, taxa fiind plătită tot de mama și tatăl ei. ”Am ajuns acasă și literalmente 90% din lucrurile lui au dispărut. Am încercat să mă conectez la conturile noastre de imigrație, era blocată pe toate, cărțile mele de credit erau epuizate îmi blocase numărul.”

A trecut peste un an de când fostul cuplu a divorțat oficial, iar Isabelle nu l-a văzut și nu a vorbit cu Michael de la scurta lor întâlnire din februarie 2021, unde i-a dat explicația vagă că ”trebuia să fie singur”. Ce a şocat-o şi mai tare a fost faptul că bărbatul a ajuns acum să se recăsătorească. În prezent, femeia este implicată şi ea într-o nouă relaţie.

 

sursa foto: Daily Mail

Articole similare

Formula 1: Dublă victorie pentru Ferrari. Verstappen și Hamilton, nevoiți să abandoneze

Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu două abandonuri de marcă: Max V...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...