[BREAKFAST] Soţie părăsită după o nuntă de basm de 50.000 de dolari. Soțul a plecat la o zi după ce a obţinut viza, în Australia

CoolNews, NEWS
share

O soție tulburată, care s-a trezit dintr-o dată într-o casă goală și cu cărțile de debit goale, și-a dat seama că soțul ei a părăsit-o la o zi după ce viza a fost aprobată. Isabelle Glastonbury, acum în vârstă de 31 de ani, l-a cunoscut pe Michael în Dallas în 2015 și s-a îndrăgostit rapid de carismaticul și fermecătorul bărbat, scrie observatornews.ro.

A crezut că a dat peste dragostea vieţii ei, dar a ajuns să fie păcălită grosolan. După o logodnă petrecută un an mai târziu, perechea s-a mutat împreună din Statele Unite în Australia. Cuplul a avut parte de o nuntă de poveste la Boathouse, Palm Beach, iar nota de plată de peste 50.000 de dolari a fost plătită cu generozitate de părinții ei, potrivit Daily Mail.

Însă, fericirea ei de proaspătă căsătorită s-a transformat în durere după o seară în care au sărbătorit aprobarea vizei lui Michael, la 2 ani și 4 luni de la aplicare, taxa fiind plătită tot de mama și tatăl ei. ”Am ajuns acasă și literalmente 90% din lucrurile lui au dispărut. Am încercat să mă conectez la conturile noastre de imigrație, era blocată pe toate, cărțile mele de credit erau epuizate îmi blocase numărul.”

A trecut peste un an de când fostul cuplu a divorțat oficial, iar Isabelle nu l-a văzut și nu a vorbit cu Michael de la scurta lor întâlnire din februarie 2021, unde i-a dat explicația vagă că ”trebuia să fie singur”. Ce a şocat-o şi mai tare a fost faptul că bărbatul a ajuns acum să se recăsătorească. În prezent, femeia este implicată şi ea într-o nouă relaţie.

 

sursa foto: Daily Mail

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...