Confidenţialitate

[BREAKFAST] Şi-a dat în judecată vecinii din cauza cocoşului. Magda cântă de 200 de ori pe zi

CoolNews, NEWS
share

Un cuplu de pensionari din Germania și-a dat în judecată vecinii de alături din cauza unui cocoș foarte activ, care cântă de aproximativ 200 de ori pe zi. Spun că nu se pot odihni şi că zgomotul produs de Magda, pasărea „vorbăreaţă”, poate fi comparat cu o stradă cu trafic intens.

Friedrich-Wilhelm, în vârstă de 76 de ani și soția sa, Jutta, un cuplu din Bad Salzuflen, Germania, susțin că nu au mai avut o zi liniștită acasă de mult timp, totul din cauza lui Magda, cocoșul vecinilor lor. Cei doi se plâng că pasărea începe să cânte în fiecare zi dis-de-dimineață și nu se oprește până la apus, când proprietarii o închid împreună cu celelalte găini ale lor. După ani de zile în care au încercat să se înțeleagă cu vecinii lor în legătură cu Magda, Friedrich și Jutta i-au acționat în instanță pentru a rezolva problema.

Luna trecută, un judecător elvețian a impus printr-o sentință, un „program de cântat al cocoșului”, după ce mai mulți vecini au fost deranjați din cauza zgomotului. Se pare că în urma sentinței, cocoșul mai are dreptul de a cânta după bunul plac, doar de la 8 dimineața până la ora 10 pm de luni până sâmbătă și de la 9 dimineața până la ora 10 duminică dimineața. În afara acestui interval orar, cocoșul trebuie ținut într-un loc întunecat și „suficient de izolat împotriva sunetului”, pentru a nu deranja vecinii.

Articole similare

Vero și Andrei au fost găsiți! Echipa Virgin Radio Breakfast a părăsit casa după 8 zile, iar Alexand...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] AUDIO Selly, acuzat de bullying în mediul online. Dr. Ioan Mirea ON AIR prin telefon

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Apple: Siri nu va mai răspunde la comanda vocală „Hey, Siri”

Noutate Apple: Nu vom mai spune "Hey, Siri". Comanda vocală se simplifică. Asistentul va putea fi...