Confidenţialitate

[BREAKFAST] Serviciul ideal: un japonez este plătit să nu facă nimic. Cât câștigă bărbatul

CoolNews, NEWS
share

Shoji Morimoto, un japonez în vârstă de 38 de ani din Tokyo, are ceea ce unii ar considera slujba ideală: este plătit să nu facă aproape nimic, relatează Reuters.

Morimoto câştigă 10.000 de yeni (71 de dolari) pentru o şedinţă în care doar îşi însoţeşte clienţii. ”În principiu, îmi închiriez propria persoană. Slujba mea presupune să fiu acolo unde sunt clienţii mei, nu am de făcut nimic special”, a declarat Morimoto pentru Reuters, adăugând că, în ultimii patru ani, a avut circa 4.000 de sesiuni.

Morimoto, un tânăr slab, cu o înfăţişare care nu iese prin nimic în evidenţă, are în prezent aproape un sfert de milion de urmăritori pe Twitter, reţeaua unde îşi găseşte cei mai mulţi dintre clienţi. Circa un sfert dinte aceştia sunt clienţi fideli, iar unul dintre ei l-a angajat de 270 de ori. În cadrul uneia dintre şedinţe a trebuit să meargă într-un parc şi să se dea pe un balansoar alături de un client.

Cu altă ocazie, a trebuit să zâmbească şi să fluture din mână pe fereastra unui tren pentru un client care dorea să-şi ia la revedere de la cineva.Morimoto nu acceptă însă orice fel de sarcini.

Anterior, Morimoto a lucrat într-o editură, unde era deseori apostrofat pentru că ”nu face nimic”. ”Am început să mă întreb ce s-ar putea întâmpla dacă îmi ofer abilitatea de ‘a nu face nimic’ drept serviciu pentru clienţi”, a spus el

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Doi tineri au plătit doar 600 de dolari pentru nunta lor. Pe ce au cheltuit banii

Shelby Phelps și Garret s-au cunoscut pe Tinder în 2017 și s-au decis, trei ani mai târziu, să facă ...

[BREAKFAST] De ce trebuie să lăsăm un pantof în seiful camerei de hotel. Acest truc „de siguranță” p...

Însoțitoarea de zbor împărtășește în mod regulat trucurile ei de vacanță cu internauții de pe TikTok...

[BREAKFAST] Grevă la Amazon. Angajații susțin că pauzele lor de toaletă sunt cronometrate, iar roboț...

Angajaţii britanici ai companiei organizează miercuri prima grevă din Marea Britanie. Ei cer salarii...