[BREAKFAST] Rutina zilnică a lui Mark Zuckerberg. Care este primul lucru pe care îl face în fiecare zi

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Mark Zuckerberg, șeful de la Facebook, are același obicei nesănătos ca mulți din noi. Primul lucru pe care-l face dimineața este să ia smartphone-ul în mână. În afară de asta, însă, Zuckerberg are o rutină zilnică prin care elimină orice alte decizii inutile și face multă mișcare.

După ce s-a trezit în jurul orei 8 a.m., CEO-ul Meta verifică imediat Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp pe telefonul său înainte chiar să-și pună lentilele de contact. Sesiunea pe rețelele sociale durează de obicei doar câteva minute, dar poate dura mai mult, în funcție de evenimentele curente, a spus Zuckerberg într-un Facebook Live Întrebări și răspunsuri.

Zuckerberg recunoaște că a-și verifica telefonul la prima oră dimineața este un obicei prost. După aceea este timpul să se antreneze. Zuckerberg obișnuia să facă un antrenament de cel puțin trei ori pe săptămână, adesea alergând. Acum, el stă departe de alergare și în schimb face jiu-jitsu și arte marțiale mixte (MMA).

În iunie, el a spus pe podcastul lui Lex Fridman că face trei sau patru sesiuni de jiu-jitsu și MMA săptămânal, pe lângă munca de forță și condiționare și antrenament de mobilitate.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...