[BREAKFAST] Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după ce a văzut cum arată

CoolNews, NEWS
share

Caz bizar într-un oraș din SUA. Un hoț înarmat i-ar fi cerut victimei să se împrietenească cu el pe Facebook, deoarece era drăguță, la doar câteva minute după ce a intrat prin efracție în casa ei.

 

Descriindu-și calvarul, Amber Beraun a spus că s-a întors la casa ei din Indianapolis după muncă, în jurul orei 16:00, unde a fost abordată de un bărbat în timp ce se ducea la cutia poștală. Acolo, bărbatul, identificat ca fiind Damien Boyce, a scos o armă și i-a spus să-l ducă înăuntru, lucru pe care tânăra a refuzat să-l facă, relatează Mirror.

„El a scos arma din buzunar pentru a-mi arăta ce se întâmplă și a spus „lasă-mă să intru în casa ta„. Nu am făcut asta”, a declarat femeia. În schimb, femeia a spus că i-a dat banii pe care îi avea în mașină, în jur de 100 de dolari. Se presupune că bărbatul avea arma încă îndreptată spre ea când ar fi întrebat-o pe tânără dacă are iubit și dacă vrea să se împrietenească pe Facebook. Apoi, ar fi întrebat-o dacă vrea să iasă cu el la o întâlnire.

„M-am gândit că dacă poate l-aș adăuga pe Facebook, va pleca și a făcut-o”, a explicat Beraun. Lucrurile au luat în curând o întorsătură și mai bizară după ce bărbatul a început să-i trimită mesaje constant tinerei. „Uite că știi că te îți voi da banii înapoi. Este un mod al naibii ciudat de a cunoaște pe cineva, dar ești prea frumoasă ca să fii jefuită”, i-ar fi scris bărbatul.

 

SURSA FOTO: Shutterstock

Articole similare

Un pod de peste 2,5 km din SUA s-a prăbușit după ce a fost lovit de un vapor uriaș. Salvatorii caută...

Podul Francis Scott Key din Baltimore, Maryland, s-a prăbușit, marți, după ce a fost lovit de un vap...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...