[BREAKFAST] Reacţia neaşteaptă a unui hoţ din SUA. Ce i-a cerut tinerei pe care a tâlharit-o, după ce a văzut cum arată

CoolNews, NEWS
share

Caz bizar într-un oraș din SUA. Un hoț înarmat i-ar fi cerut victimei să se împrietenească cu el pe Facebook, deoarece era drăguță, la doar câteva minute după ce a intrat prin efracție în casa ei.

 

Descriindu-și calvarul, Amber Beraun a spus că s-a întors la casa ei din Indianapolis după muncă, în jurul orei 16:00, unde a fost abordată de un bărbat în timp ce se ducea la cutia poștală. Acolo, bărbatul, identificat ca fiind Damien Boyce, a scos o armă și i-a spus să-l ducă înăuntru, lucru pe care tânăra a refuzat să-l facă, relatează Mirror.

„El a scos arma din buzunar pentru a-mi arăta ce se întâmplă și a spus „lasă-mă să intru în casa ta„. Nu am făcut asta”, a declarat femeia. În schimb, femeia a spus că i-a dat banii pe care îi avea în mașină, în jur de 100 de dolari. Se presupune că bărbatul avea arma încă îndreptată spre ea când ar fi întrebat-o pe tânără dacă are iubit și dacă vrea să se împrietenească pe Facebook. Apoi, ar fi întrebat-o dacă vrea să iasă cu el la o întâlnire.

„M-am gândit că dacă poate l-aș adăuga pe Facebook, va pleca și a făcut-o”, a explicat Beraun. Lucrurile au luat în curând o întorsătură și mai bizară după ce bărbatul a început să-i trimită mesaje constant tinerei. „Uite că știi că te îți voi da banii înapoi. Este un mod al naibii ciudat de a cunoaște pe cineva, dar ești prea frumoasă ca să fii jefuită”, i-ar fi scris bărbatul.

 

SURSA FOTO: Shutterstock

Articole similare

Joe Biden și Donald Trump, prima dezbatere televizată din an. Ce acuzații și-au adus cei 2 candidați...

În prima lor confruntare televizată de anul acesta, președintele Statelor Unite, Joe Biden și contra...

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...