[BREAKFAST] Prețuri scandaloase pe aeroportul Otopeni: „Cel mai mult am platit 350 de lei pentru un mic dejun pentru 4 persoane”

CoolNews, NEWS
share

Prețurile practicate de comercianții de pe Aeroportul Otopeni au fost mereu mult mai mari decât cele ale magazinelor obișnuite în oraș. Scumpirile din ultimele luni nu au ocolit nici această locație.

Astfel că s-a ajuns ca un sendviș, o cafea și o sticlă de apă sa coste aproape cât un bilet de avion București – Roma la o companie low cost. Dacă anul trecut în martie, un sendviș cu cașcaval și salam costa în jur de 39 de lei, anul acesta trebuie să plătiți 53 de lei pentru un sendviș cu salam săsesc. Ai și variante ceva mai ieftine. Un covrig cu crenvursti costă 13 lei în aeroport. La patiseriile din București un astfel de covrig costă în jur de 4.5 lei – 5 lei. Dacă vrei să beai și o cafea și o apă la unul dintre localurile din aeroport în timp ce aștepți îmbarcarea trebuie să mai scoți din buzunar încă 40 de lei – 25 lei cafeaua și 15 lei apa. O sticlă de apă la automatele instalate în aeroport costă 9 lei.

Dacă ai poftă de ceva dulce poți luat o brioșă mică – costă 23 de lei pe Aeroportul Otopeni.

Și dacă aduni – un sendvis 53 lei, o cafea 25 lei, o sticlă de apă 15 lei și o brioșă 23 lei = 116 lei. Adică aproape cât un bilet de avion în data de 30 ianuarie cu Wizz Air pe ruta București – Roma, care costă 129 lei.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Cum să asociezi cel mai bine vinul cu mâncarea: scurt ghid esential

Asocierea vinului cu mâncarea poate transforma o masă obișnuită într-o experiență culinară de neuita...

Ți-au mai rămas ouă de la Paște? Vezi aici ce poți face cu ele

După sărbătoarea Paștelui, rămân deseori ouă vopsite și decorate care nu au fost consumate. Cu toate...

TOP 5 cele mai bune salate. Pregătește-ți corpul pentru vară

Salatele sunt o alegere delicioasă și sănătoasă pentru orice masă sau eveniment. Cu o varietate larg...