Advertisement
Advertisement

[BREAKFAST] Pățania unui pescar care s-a lăudat pe Facebook cu o captură de zile mari. Ce le-a atras atenția comisarilor Gărzii de Mediu

CoolNews, NEWS
share

Un bărbat din Bacău s-a lăudat pe rețeaua de socializare cu numărul mare de păstrăvi pe care a reușit să îi prindă într-o zi și a pus și o poză care să îi dovedească spusele. În loc de aprecieri, a primit vizita comisarilor Gărzii de Mediu, scrie adevarul.ro.

Un pescar din Bacău a intrat în colimatorul Gărzii de Mediu în urma unei sesizări primite de la un utilizator de pe rețeaua de socializare Facebook.

Bărbatul în cauză, care susținea că practică pescuitul sportiv, s-a dat singur de gol în urma postării unei poze, în care se observă că a capturat 23 de păstrăvi într-o singură zi, în condițiile în care limita prevăzută de lege este de 10 păstrăvi pe zi.

Comisarii Gărzii de Mediu au descoperit ulterior, după identificarea bărbartului, că acesta nu deținea nici permis de pescuit.

Potrivit legii, pescuitul recreativ este permis doar în baza deținerii unui permis valabil și respectând limitele de prindere, dimensiunea minimă a peștilor și sezoanele de pescuit stabilite de autorități.

Pescarul din Bacău dornit să se laude cu captura sa, s-a ales în final cu o amendă de 600 lei. De asemenea, i s-a interzis practicarea pescuitului sportiv sau recreativ pentru orice specie de pești și alte viețuitoare acvatice până la obținerea unui permis de pescuit și respectarea reglementărilor în vigoare.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...