[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg într-o direcție greșită

CoolNews, NEWS
share

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt>r-o direcție greșită. Doar 1 din 4 români crede că în România lucrurile se îndreaptă într-o direcţie bună, arată un sondaj INSCOP.

Peste o treime dintre români spun că viaţa lor este mai bună decât în urmă cu cinci ani. Însă pentru mai bine de jumătate, viața este mult mai grea.

Românii găsesc „echilibru” când se gândesc la viitor. Aproape jumătate văd cu optimism următorii ani – cred că viața lor va fi mult mai bună peste 5 ani. Cealaltă parte, însă, e lovită de pesimism. 46% din români cred că le va fi chiar mai greu în următorii ani.

Românii nu văd cu ochi buni nici situația din lume. Peste 70% sunt îngrijorați de cum merg lucrurile pe plan politic, economic și social. Războiul din Ucraina și din Orientul Mijlociu sunt principalii factori care le-au slăbit încrederea că lumea s-ar îndrepta într-o direcție bună.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...