[BREAKFAST] O tânără se laudă că ar câștiga 35.000 de lei lunar, la un job de care mulți se feresc. Vezi aici care este jobul ei

CoolNews, NEWS
share

O tânără din Australia se laudă că ar câștiga 6.000 de lire sterline lunar (aproximativ 35.000 de lei), la un job de care mulți se feresc.

 

Cât câștigă cea mai frumoasă femeie de serviciu din lume? Anita Memeti lucrează ca sezonier și are 12.000 de urmăritori pe TikTok. Femeia obține, ca femeie de serviciu, 6.000 de lire pe lună.

Videoclipul „Viața unei menajere” a acumulat peste 1.000.000 de vizualizări. Anita lucrează în tabăra unei mine din Australia. Muncește 8 luni pe an, iar 4 se află în concediu.

Locurile de muncă de acest tip oferă cazare, masă și zboruri gratuite. Anita dă o parte din bani pe țigări și alcool, dar rămâne cu o sumă generoasă.

Are și sarcini mai puțin plăcute. Chiar dacă joburile FIFO (“first in, first out”) sunt tot mai populare, munca poate fi grea.

Ca femeie de serviciu, Anita are și sarcini dezgustătoare, dar depășește cu succes situația.

Turele de 12 ore departe de cei dragi pot fi costisitoare. Cei care visează la un asemenea job trebuie să fie conștienți de greutățile implicate. Anita spune că o să-ți fie dor de zilele de naștere, de Anul Nou și de Crăciun.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Formula 1: Dublă victorie pentru Ferrari. Verstappen și Hamilton, nevoiți să abandoneze

Marele Premiu de Formula 1 din Australia a fost unul spectaculos, cu două abandonuri de marcă: Max V...

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...