[BREAKFAST] O tânără din Prahova a făcut cumpărături în valoare de 398 de lei cu un card găsit pe jos. A fost identificată de poliție

CoolNews, NEWS
share

Un caz al unei femei din Prahova a devenit cunoscut, după ce posesoarea cardului a mers la poliție, făcând o plângere că i-au dispărut banii din cont. Se pare că o tânără de 27 de ani ar fi descoperit cardul pe o stradă din Bușteni, l-ar fi luat și ar fi mers la diferite magazine pentru a efectua câteva cumpărături.

Deși nu era deținătoarea cardului și nu știa pinul, prahoveanca a reușit să efectueze șase tranzacții de până în 100 de lei, cumpărându-și numai produse alimentare. Prejudiciul creat a ajuns în câteva zile la 398 de lei, potrivit extrasului de cont, pe care bătrâna de 62 de ani, adică posesoarea de drept a cardului, l-a prezentat la poliție.

Motivul clar pentru care prahoveanca a ales să efectueze plăți cu sume până în 100 de lei a fost faptul că nu i se cerea PIN-ul cardului niciodată. Toată întâmplarea a avut loc pe 30 ianuarie, respectiv 1 februarie 2023, iar polițiștii au reușit să îi dea de urmă femeii de 27 de ani cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în magazinele pe care le-a frecventat.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...