[BREAKFAST] O tânără din Prahova a făcut cumpărături în valoare de 398 de lei cu un card găsit pe jos. A fost identificată de poliție

CoolNews, NEWS
share

Un caz al unei femei din Prahova a devenit cunoscut, după ce posesoarea cardului a mers la poliție, făcând o plângere că i-au dispărut banii din cont. Se pare că o tânără de 27 de ani ar fi descoperit cardul pe o stradă din Bușteni, l-ar fi luat și ar fi mers la diferite magazine pentru a efectua câteva cumpărături.

Deși nu era deținătoarea cardului și nu știa pinul, prahoveanca a reușit să efectueze șase tranzacții de până în 100 de lei, cumpărându-și numai produse alimentare. Prejudiciul creat a ajuns în câteva zile la 398 de lei, potrivit extrasului de cont, pe care bătrâna de 62 de ani, adică posesoarea de drept a cardului, l-a prezentat la poliție.

Motivul clar pentru care prahoveanca a ales să efectueze plăți cu sume până în 100 de lei a fost faptul că nu i se cerea PIN-ul cardului niciodată. Toată întâmplarea a avut loc pe 30 ianuarie, respectiv 1 februarie 2023, iar polițiștii au reușit să îi dea de urmă femeii de 27 de ani cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în magazinele pe care le-a frecventat.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...