[BREAKFAST] O tânără din Prahova a făcut cumpărături în valoare de 398 de lei cu un card găsit pe jos. A fost identificată de poliție

CoolNews, NEWS
share

Un caz al unei femei din Prahova a devenit cunoscut, după ce posesoarea cardului a mers la poliție, făcând o plângere că i-au dispărut banii din cont. Se pare că o tânără de 27 de ani ar fi descoperit cardul pe o stradă din Bușteni, l-ar fi luat și ar fi mers la diferite magazine pentru a efectua câteva cumpărături.

Deși nu era deținătoarea cardului și nu știa pinul, prahoveanca a reușit să efectueze șase tranzacții de până în 100 de lei, cumpărându-și numai produse alimentare. Prejudiciul creat a ajuns în câteva zile la 398 de lei, potrivit extrasului de cont, pe care bătrâna de 62 de ani, adică posesoarea de drept a cardului, l-a prezentat la poliție.

Motivul clar pentru care prahoveanca a ales să efectueze plăți cu sume până în 100 de lei a fost faptul că nu i se cerea PIN-ul cardului niciodată. Toată întâmplarea a avut loc pe 30 ianuarie, respectiv 1 februarie 2023, iar polițiștii au reușit să îi dea de urmă femeii de 27 de ani cu ajutorul camerelor de supraveghere amplasate în magazinele pe care le-a frecventat.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] O femeie a călătorit în trei țări cu mai puțin de 300 de lei. Cum a găsit cele mai iefti...

O femeie a călătorit singură în trei țări cu mai puțin de 300 de lei. A folosit un truc simplu care ...

[BREAKFAST] Un australian a descoperit că este rudă cu Kate Middleton după ce a făcut un test ADN...

Un australian, care a descoperit că este rudă îndepărtată a lui Kate Middleton printr-un test Ancest...

[BREAKFAST] ChatGPT a fost detronat! Un alt bot poate parcurge o carte în mai puțin de un minut dar ...

Youtuberi, consultanți în tehnologie, angajați ai companiilor de IT și oameni pur și simplu pasionaț...