[BREAKFAST] O tânără de 21 de ani a izbucnit în plâns pentru că trebuie să lucreze de la 9 la 17: „Nu mai am timp de nimic. Sunt stresată”

CoolNews, NEWS
share

Munca e grea. Un program de opt ore pe zi te poate termina psihic… Cel puțin așa crede o tânără de 21 de ani care plânge pentru că trebuie să lucreze opt ore pe zi. Americanca Brielle a spus că nu mai are timp de nimic, o termină programul de la ora 09.00 la 17.00.

„Nu am timp să fac nimic, nu am energie să fac sport, sunt stresată”, a spus fata plângând. Americanca nu are norocul să lucreze de acasă, motiv pentru care și asta o face să plângă: „Îmi ia o veșnicie să ajung acolo”. Face naveta două ore pe zi.

Tânăra a absolvit o specializare în marketing în luna mai 2023 la Universitatea din Carolina de Sud. Fata își imagina că ar putea să-și înceapă propria afacere sau să lucreze având un program neconvențional, unul care să-i ofere multă flexibilitate, pentru a se bucura de un echilibru sănătos între prieteni și viața privată. În schimb, primul an de după finalizarea studiilor a găsit-o într-o nouă postură, cu un nou loc de muncă și fără timp să se bucure de ceva, scrie Știridiaspora.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...

Bianca Tilici și Liviu Teodorescu au fost „Pe Val” la Virgin Radio Breakfast. Ascultă live session-u...

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...