[BREAKFAST] O tânără de 21 de ani a izbucnit în plâns pentru că trebuie să lucreze de la 9 la 17: „Nu mai am timp de nimic. Sunt stresată”

CoolNews, NEWS
share

Munca e grea. Un program de opt ore pe zi te poate termina psihic… Cel puțin așa crede o tânără de 21 de ani care plânge pentru că trebuie să lucreze opt ore pe zi. Americanca Brielle a spus că nu mai are timp de nimic, o termină programul de la ora 09.00 la 17.00.

„Nu am timp să fac nimic, nu am energie să fac sport, sunt stresată”, a spus fata plângând. Americanca nu are norocul să lucreze de acasă, motiv pentru care și asta o face să plângă: „Îmi ia o veșnicie să ajung acolo”. Face naveta două ore pe zi.

Tânăra a absolvit o specializare în marketing în luna mai 2023 la Universitatea din Carolina de Sud. Fata își imagina că ar putea să-și înceapă propria afacere sau să lucreze având un program neconvențional, unul care să-i ofere multă flexibilitate, pentru a se bucura de un echilibru sănătos între prieteni și viața privată. În schimb, primul an de după finalizarea studiilor a găsit-o într-o nouă postură, cu un nou loc de muncă și fără timp să se bucure de ceva, scrie Știridiaspora.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...

Andrei și Giulia au fost găsiți! Indiciul care l-a ajutat pe Răzvan

Când a fost ultima dată când ai jucat o sesiune memorabilă de de-a v-ați ascunselea? Când te-ai ascu...