[BREAKFAST] O învățătoare face videochat part-time. Ce a pățit după ce s-a aflat

CoolNews, NEWS
share

Câteva imagini cu două tinere, cadre didactice, au aprins imaginea elevilor. Una profesoară, iar alta învățătoare, s-au fotografiat pe cupola unui autoturism în centrul Iașului. Imaginile au ajuns și pe masa inspectorilor școlari care au deschis o anchetă în acest caz.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași au transmis că vor face de îndată verificări. „Putem confirma că am primit un e-mail prin care ni se atrage atenția asupra unui număr de două fotografii în care sunt surprinse două domnișoare despre care ni se spune că sunt cadre didactice. Este de datoria noastră să verificăm de urgență, cu toata seriozitatea, aceste informații, întrucât cadrele didactice trebuie să fie modele de conduită pentru elevi atât la catedră, cât și în timpul liber, dincolo de orele petrecute la școală„.

Cele doua tinere riscă să fie mustrate de șefi. Cât despre imaginile în care apar, nu se pot spune prea multe. În orice caz, pe pagina de facebook a celor doua tinere există fotografii care au primit sute de like-uri, atât de la părinți, cât și de la elevi.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...