[BREAKFAST] O fetiță le-a cerut polițiștilor să ia probe ADN de pe biscuiți pentru a-l identifica pe Moș Crăciun

CoolNews, NEWS
share

O fetiță le-a cerut polițiștilor dintr-un orășel din Rhode Island să testeze fursecurile lăsate pentru Moș Crăciun și morcovii pentru renii de la sania Moșului.

Mai precis, să analizeze probele ADN, pentru ca bătrânelul cel darnic să fie identificat fără greș. Iar polițiștii și-au luat rolul în serios.

Șeful poliției din Cumberland, Rhode Island, a fost surprins de un colet neașteptat, primit imediat după Crăciun.

Înauntru erau câteva fursecuri, consumate în parte, și câțiva morcovi din care a ros cineva… Dar și un mesaj epistolar de la o fetiță de 10 ani.

Îi scria: „V-am trimis mostre din prăjiturelele și morcovii pe care i le-am lăsat lui Moș Crăciun și renilor săi. Mă întreb dacă ați putea preleva mostre ADN să aflăm dacă Moș Crăciun există cu adevărat?

Matthew Benson, șeful poliției Cumberland: „Este o incredibilă premieră în activitatea noastră. Am trimis toate probele la Laboratorul nostru de criminalistică pentru analiză. Vrem să-i stimulăm curiozitatea și abilitățile de investigator”.

Urmele de ADN prelevate vor fi comparate cu profilurile ADN existente în bazele de date. Rezultatele sunt în așteptare – a transmis poliția din Cumberland, în comunicatul oficial de răspuns.

Matthew Benson, șeful poliției Cumberland: „Imaginile de la camerele de supraveghere arată, în mod clar, că un ren s-a aflat în zonă, în acea noapte. Avem informații și că o anumită persoană a fost observată în zonă, care s-ar potrivi cu descrierea celui pe care oamenii îl consideră a fi Moș Crăciun… Sperăm să-l putem audia, poate chiar săptămâna aceasta”.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...