[BREAKFAST] O femeie trăiește într-o mașină Tesla alături de un câine și o pisică. A renunțat la job și și-a închiriat apartamentul

CoolNews, NEWS
share

Cu câțiva ani în urmă, Stephanie Virovec nu își imagina că va pleca vreodată din orașul ei natal din Alberta, Canada. Din acest motiv, și-a cumpărat un apartament, sperând că va fi o investiție bună și că va putea ieși la pensie devreme.

Însă, după numai câteva săptămâni de locuit în acel apartament, femeia și-a dat seama că a făcut o greșeală imensă. Se confrunta cu anxietate și detesta să locuiască singură într-un spațiu atât de mare. În cele din urmă, s-a mutat într-o mașină Tesla, în vara anului 2022, și a transformat-o într-un mic cămin.

Totuși, tranziția nu a fost ușoară. Femeia a recunoscut că a durat până când a reușit să se organizeze în mașină. A pus patul câinelui lângă scaunul pasagerului, deasupra unui răcitor de apă unde depozitează mâncarea. În spatele mașinii are o saltea dublă pentru ea și un mic pat pentru pisică, așezat lângă aceasta.

Stephanie Virovec a spus că printre beneficiile pe care i le aduce stilul ei de viață neobișnuit se numără faptul că economisește foarte mulți bani. Întrucât mașina Tesla a fost un cadou, cele mai mari costuri pe care a trebuit să le suporte au fost cele de parcare și de încărcare.

Cu toate acestea, femeia a spus că numeroase locuri de parcare din Statele Unite ale Americii și Canada au puncte de încărcare gratuite, așa că a putut să conducă din Las Vegas până în Canada pe gratis, ceea ce i s-a părut ”destul de uimitor”.

De asemenea, femeia a spus că ea și animalele ei de companie își petrec cea mai mare parte a timpului în aer liber. În plus, îi place că poate fi flexibilă. Dacă într-un anumit oraș întâlnește pe cineva care o face să se simtă inconfortabil, poate pur și simplu să plece.

Stephanie Virovec își documentează stilul de viață pe TikTok, unde explică, printre altele, cum a reușit să călătorească pe distanțe lungi cu mașina ei electrică. Până acum a parcurs peste 80.000 de kilometri cu Tesla și a vizitat o mulțime de locuri, precum Washington, Oregon, California și Arizona.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Un nou hit de la IRAIDA și Puya - ,,Las-o așa”

După succesul piesei ,,Opriți planeta", IRAIDA și Puya revin cu un nou hit care nu-ți va da pace. Ve...

[BREAKFAST] Andrei Niculae, impresionat de un frigider inteligent: „Mă uitam cu gura căscată”

Weekendul trecut, Andrei Niculae a participat la un eveniment unde a avut ocazia să prezinte un show...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...