Confidenţialitate

[BREAKFAST] O femeie a renunțat la moștenirea de 61 de milioane de dolari pentru că vrea să devină călugăriță

CoolNews, NEWS
share

O fată din India, care urma să moștenească o avere de zeci de milioane de dolari provenită din afacerea cu diamante a familiei sale, a fost bucuroasă să renunțe la tot după ce a fost admisă într-un ordin religios foarte strict ca să devină călugăriță.

Devanshi Sanghvi, care are doar 8 ani, a fost, până în această săptămână, moștenitoarea afacerii cu bijuterii „Sanghvi and Sons” din orașul Surat, din vestul Indiei, cunoscut drept „Diamond City” pentru importanța sa în comerțul global cu pietre prețioase. Familia ei este foarte religioasă și face parte din ordinul Jain, o religie indiană străveche și foarte strictă, iar părinții au fost bucuroși că fata a ales calea credinței, potrivit The Guardian.

Săptămâna aceasta, a avut loc ceremonia prin care fata și-a anunțat noua vocație, o sărbătoare care a durat 4 zile. Miercuri, Devanshi a ajuns la un templu, a renunțat pentru totdeauna la hainele luxoase pe care le-a purtat până acum pentru un sarafan simplu din bumbac alb și s-a tuns zero. „Devanshi nu s-a uitat niciodată la televizor, la filme și nu a mers la mall-uri și restaurante”, a spus un apropiat, adăugând că fata a fost o prezență regulată la ceremoniile din templu. Fetița se numără printre cele mai tinere persoane care au participat la ceremonia „diksha” prin care se renunță la toate bunurile materiale cu scopul admiterii în acest ordin religios.

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Țeapă uriașă luată de un curier. A fost plătit cu bani de jucărie. Cum a procedat client...

Știi momentul acela când ai un produs pe care îl vrei cu orice preț, chiar dacă nu ți-l permiți? Eh,...

[BREAKFAST] ANPC a găsit nereguli la shaormeria lui Tzanca Uraganu. Restaurantul a fost închis

Tzanca Uraganu și-a deschis o shaormerie în urmă cu două luni, iar primele nereguli au fost deja găs...

[BREAKFAST] Inaugurarea unui tramvai din Reșița i-a făcut pe localnici să se descalțe la urcare

Cât de mult se pot bucura unii români de un nou tramvai în oraș? Ne poate spune un domn din Reșița c...