Confidenţialitate

[BREAKFAST] O femeie a fost criticată pentru că s-a plâns de obiceiul unui cuplu, mai ales pentru că locuiește în casa celor doi fără să plătească chirie

CoolNews, NEWS
share

Când vine vorba de relații, probabil că mulți oameni nu ar putea locui cu prietenii lor – indiferent cât de apropiați sunt aceștia. Acest lucru se datorează faptului că toți avem propriile noastre ciudățenii și obiceiuri pe care alții le-ar putea găsi enervante.

O femeie a fost criticată în mediul online după ce s-a plâns de felul în care cei doi prieteni ai ei se comportă în propria lor casă, după ce i-au permis să locuiască cu ei fără chirie într-o perioadă dificilă.
Femeia i-a scris o scrisoare unei mătuși, explicând cum s-a despărțit de iubitul ei. În scrisoare, femeia susține că prietenii ei căsătoriți care au fost „salvatori de viață” au lăsat-o să locuiască cu ei până când se va întoarce pe picioare. Totul mergea bine până când și-a dat seama că aveau un obicei „grețos” pe care nu-l poate agreea.

Nu aveam idee că se sărută și se îmbrățișează TOT TIMPUL, își spun porecle drăguțe și au vreo duzină de ritualuri stupide. De exemplu, Charlotte îi gătește întotdeauna un mic dejun uriaș pentru Jane sâmbăta. Își cumpără flori atât de des încât locul este ca o seră. Se complimentează reciproc de mai multe ori pe zi„, spune femeia.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Profesorilor le va fi interzis prin lege să facă meditații cu elevii lor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdi...

[BREAKFAST] Spania, prima țară din Europa care ar putea oferi concediu menstrual

Proiectul noii legi pe care guvernul spaniol îl discută propune acordarea a trei zile de concediu me...

Comediantul Darius Grigorie a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...