[BREAKFAST] O femeie a cheltuit 12.500 de euro pentru examenele auto. Și-a luat permisul după 960 de încercări

CoolNews, NEWS
share

Cha Sa-soon este femeia care a cheltuit 12.500 de euro pentru a-și obține permisul auto, reușind abia la cea de-a 960-a încercare. Povestea ei a fost readusă recent în discuție pe Reddit, după 15 ani de la întâmplarea evenimentelor.

Ea a susținut prima încercare la proba scrisă în luna aprilie a anului 2005. După primul eșec întâmpinat, sud-coreeana nu s-a descurajat și a continuat să susțină proba scrisă până când a reușit să promoveze examenul, la a 860-a încercare. La început, femeia susținea testul în fiecare zi lucrătoare a săptămânii.

Proba practică a reprezentat și ea o provocare pentru Cha Sa-soon. Femeia a trebuit să susțină examenul auto de 960 de ori, având în vedere atât probele scrise, cât și cele practice.

Costul total a fost de aproximativ 12.500 de euro, conform Daily Mail. În ciuda cheltuielilor colosale, Cha Sa-soon nu a renunțat, întrucât permisul auto i-ar fi fost de mare ajutor pentru afacerea sa. Instructorul lui Cha Sa-soon de la Școala de șoferi Jeonbuk a spus: „Când în sfârșit și-a luat permisul, am ieșit cu toții să o aplaudă și am îmbrățișat-o, dându-i flori”. Femeia a primit chiar și un vehicul în valoare de 13.000 de euro de la o companie de mașini sud-coreeană.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Fiicele cele mai mari ale lui Sylvester Stallone, Sistine și Sophia, au dezvăluit că tatăl lor este ...

Surorile au spus că Sylvester este destul de implicat în viața lor amoroasă deoarece au dezvăluit că...

[BREAKFAST] Un câine a mers 65 de km pentru a se întoarce la familia sa. Noul stăpân l-a căutat 27 d...

Patrupedul, dat iniţial spre adopţie, a fost atât de disperat să ajungă înapoi acasă, încât a călăto...

Salariu de 100 de dolari/oră pentru a sta toată ziua pe TikTok. Cum poți aplica

O agenție de influencer marketing profită de utilizatorii de social media pentru TikTok și oferă o o...