[BREAKFAST] O femeie a cheltuit 12.500 de euro pentru examenele auto. Și-a luat permisul după 960 de încercări

CoolNews, NEWS
share

Cha Sa-soon este femeia care a cheltuit 12.500 de euro pentru a-și obține permisul auto, reușind abia la cea de-a 960-a încercare. Povestea ei a fost readusă recent în discuție pe Reddit, după 15 ani de la întâmplarea evenimentelor.

Ea a susținut prima încercare la proba scrisă în luna aprilie a anului 2005. După primul eșec întâmpinat, sud-coreeana nu s-a descurajat și a continuat să susțină proba scrisă până când a reușit să promoveze examenul, la a 860-a încercare. La început, femeia susținea testul în fiecare zi lucrătoare a săptămânii.

Proba practică a reprezentat și ea o provocare pentru Cha Sa-soon. Femeia a trebuit să susțină examenul auto de 960 de ori, având în vedere atât probele scrise, cât și cele practice.

Costul total a fost de aproximativ 12.500 de euro, conform Daily Mail. În ciuda cheltuielilor colosale, Cha Sa-soon nu a renunțat, întrucât permisul auto i-ar fi fost de mare ajutor pentru afacerea sa. Instructorul lui Cha Sa-soon de la Școala de șoferi Jeonbuk a spus: „Când în sfârșit și-a luat permisul, am ieșit cu toții să o aplaudă și am îmbrățișat-o, dându-i flori”. Femeia a primit chiar și un vehicul în valoare de 13.000 de euro de la o companie de mașini sud-coreeană.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Gheață la grătar, noua gustare care face senzație în China. Cum a apărut

Videoclipurile cu oameni care prăjesc cuburi de gheață pe grătar și le asezonează cu sosuri și condi...

[BREAKFAST] Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș ar fi putut să fie vegetarian

Un nou studiu sugerează că Vlad Țepeș, domnitorul valah care a inspirat legenda vampirului Dracula, ...

[BREAKFAST] Un ponei a devenit primarul unui sat din Marea Britanie

Sătui de politică şi politicieni, la alegerile locale, nişte săteni din Marea Britanie şi-au ales ca...